FIKSAIS konkursiņš: Kas ir tava bērna labākais draugs?

FIKSAIS konkursiņš: Kas ir tava bērna labākais draugs?

08. Jan 2015, 15:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienās ļoti daudz bērnu aizraujas ar modernajām tehnoloģijām un dažkārt vecāki var piemirst, cik svarīgi bērniem ir tikties ar vienaudžiem, cik svarīgi ir rotaļāties un komunicēt pa īstam, nevis tikai caur datoru vakaros pēc skolas vai bērnudārza gaitām. Protams, ir arī ģimenes, kuras regulāri uzņem ciemos mazos kaimiņus, vai bērni paši dodas ciemos pie citiem, draudzējas sētās, kāpņutelpās un visādi citādi.

Šajā reizē jūsu uzdevums ir pavisam vienkāršs!

Balva

Biļetes uz Latvijas Leļļu teātra izrādi

"Kā lauvēns draugu atrada", izrāde 11.janvārī

20150108151350-93534.jpg

Vairāk par izrādi - www.lelluteatris.lv

Tepat, komentāru joslā, pastāstiet mums par sava bērna labāko draugu!

Pastāstiet, kā sākās šī draudzība un kā tā turpinās. Protams, ja bērniņš vēl nav vecumā, kad iegūst jau īstus draugus, varat pastāstīt arī par viņa mīļāko rotaļlietu, ko arī bērns var uztvert kā labāko draugu!

Uzvarētāju noskaidrosim rīt, 9.janvārī!

Dzīvosim draudzīgi!

Māmiņu Klubs

sandux sandux 08. Jan 2015, 23:30

Manai meitai lielākā draudzene ir no bērnudārza grupiņas - Elza. Nezinu, vai man priecāt, vai bēdāties, bet Elza ir grupiņas vislielākā palaidniece, īsta spridzinātāja, kas manu pavisam mierīgo un rātno bērnu aizrauj ne pa jokam. Elzu ir jāaicina arī ciemos un uz jubilejām. Redzēs, vai vēlāk šī draudzība turpināsies, jo, beidzoties bērnudārzam, visticamāk, katra ies citā skolā, ko Elza dzīvo Rīgas otrā pusē.

08. Jan 2015, 21:34

Lai gan meitiņai tikai 4mēnesīši liekas, ka viņa saprot visu, ko viņai stāsta viņas mīļais Opis. Jo kad Opis sola jau vasarā kopā plunčāties baseinā un rudenī doties pirmo reiz sēnēs, mazā vicina rokas, kājas un smaida kā Laimīgākā mazmeitiņa uz pasaules. ❤

08. Jan 2015, 21:22

Balviņu ļoti vēlētos, uz leļļu teātri vēl neesam bijuši, esam bijuši tikai cirkā.

Runājot par labākājiem draugiem, tad nu manam'' bez mēneša'' trīsgadniekam, droši vien dārziņā ir kāds draugs.
Tikko puikam prasiju, vai viņam dārziņā ir kāds draugs viņš saka, ka Emīls.
Meitenes arī viņam ir draudzenes. 😀

No mantām ''labākais draugs''', noteikti ir mašīnas, tās viņam patīk nu ļoti. 😀

lauvinja lauvinja 08. Jan 2015, 16:48

Uz izrādi nepretendēju.

Manas meitas attiecības ar viņas labāko draudzeni sākās siles grupā b/d no pirmās dienas, kā smējās audzinātājas "kā podiņš ar vāciņu" - abas atšķirīgas, dažādas, tai pat laikā ar kopējām interesēm. Meitai drīz paliks 14.... viņas joprojām ir labākās draudzenes. Draudzeņu bariņš ir papildinājies un mainās līdzi vecumam, bet viņu draudzībai, lai arī ar krīzēm pa vidu, ir stbila vērtība!

bibii bibii 08. Jan 2015, 16:06

Vēl es gribēju piebilst,ka raizējos par bērnudārza maiņu, bet ātri vien sapratu,ka velti. 😀 2. vai 3. bērnudārza apmeklējuma reizē Toms manā klātbūtnā manam dēlam vēl teica-Ā, Tu arī šodien esi šeit. Nāksi ar mani spēlēties? 😀

bibii bibii 08. Jan 2015, 16:02

Manam dēliņam labākais draugs ir bērnudārzā - Toms. Viņš ir sajūsmā par viņu un visu laiku mājās viņu piemin. Kad dārziņā apbižoja Tomu, mans puika teica,ka viņš viņu apskaus, samīļos un nevienu nelaidīs klāt, lai viņam neviens netiktu klāt un nedarītu pāri.Dēliņam 3 g. 5 mēn. Jau vairākās bildēs pamanīju, ka viņi visu laiku ir viens otram blakus fotogrāfēšanās brīdi kopbildēs. Toma mamma jau teica, ka ja viņi abi paliks līdz skolai kopā, būšot nešķirami draugi, jo abi ir uz viena viļņa. 😀 Abi gan ķēmojas, gan dauzās, gan ngurdina audzinātājas. Kad mans puika ģērbjas, tad tik komentē, ko viņš darījis un ko Toms darījis.
Mēs nomainījām dārziņu un no septembra sākām iet šajā, kurā iet Toms. Par Tomu uzzināju jau 2. vai 3. bērnudārza apmeklējuma dienā, jo dikti stāstīja par viņu un,ka abi draudzējas un,ka viņam Toms patīk. Tagad ir janvāris un Toms joprojām ir topā. Kad jautāju, ar ko viņš spēlējas vai draudzējas dārziņā, tad ir - TIKAI AR TOMU! 😀

nosiguldas nosiguldas 08. Jan 2015, 15:35

Mēs dzīvojam nosacītos laukos, tāpēc draugi ir tikai dārziņā, bet to cik liela draudzība ir Katrīnei ar Gustavu mēs ieraudzījām tikai, tad, kad Gustiņš sāka dzīvot atsevišķi, Kad viens otru ierauga, ar spiedzieniem viens otram skrien pretī un samīlējās, bet ejot prom Gustiņš palīdz Katei saģērbties un šķiršanās bieži beidzās ar asarām.