KOMENTĀRU KONKURSS: Kā tu pasargā savu bērnu tumšajā laikā?

KOMENTĀRU KONKURSS: Kā tu pasargā savu bērnu tumšajā laikā?

08. Dec 2014, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tumšais gada laiks ir klāt! Jā, gaidām visi ziemas baltumu, sniega mirdzumu, lai nestu savās sirdīs pa kripatiņai siltuma un gaismas. Un tomēr - aiz loga ātri paliek tumšs. Un, kad bērnus vedam pēcpusdienā mājās no skolas vai dārziņa, pavisam noteikti, atstarotājiem būtu jābūt piestiprinātiem pie bērna apģērba redzamā vietā. Kāds izvēlas ap roku apliekamus, kāds cits kabina pie bērna somas atstarotāju, kas izskatās pēc mīkstās mantiņas, vēl kādam ir atstarotāji piešūti pie virsdrēbēm..

Kā tu pasargā savu bērnu tumšajā laikā?

PARĀDI KOMENTĀRU JOSLĀ sava bērna atstarotājus un laimē!

Balva

ZIB* atstarojošā veste meitenei vai zēnam!

20141130014450-80063.jpg

20141130014501-19014.jpg

Popularizējot atstarojošā apģērba nepieciešamību, latviešu modes zīmols ZIB* ir izstrādājis pirmo atstarojošo vesti ar vizuāli tīkamu dizainu, pierādot, ka drošība var būt arī skaista.

Iestājoties gada tumšajam laikam, tieši gājēji ir vismazāk aizsargātie ceļu satiksmes dalībnieki. Atstarotājs ir nepieciešams un obligāts ikvienam, kas pārvietojas lauku vai pilsētas ceļu teritorijā. Tomēr pēc jaunākajiem CSDD datiem, lielākā daļa iedzīvotāju atstarotājus nenēsā, lai gan tos var iegādāties par salīdzinoši zemu cenu vai pat saņemt par velti CSDD rīkotajās akcijās. Galvenie iemesli, kāpēc cilvēki nelieto atstarotājus, ir nepietiekams gaumīgu un vizuāli tīkamu produktu piedāvājums, kā arī atstarotāju lietderības neapzināšanās. Tāpēc košais modes un dizaina zīmols ZIB* ir radījis lielisku risinājumu -  pirmo dizaina atstarojošo vesti Latvijā!

Zīmols ZIB* ir izvirzījis sev mērķi popularizēt atstarotāju lietošanu, lai samazinātu ceļu satiksmes negadījumu skaitu. Tāpēc arī ZIB* ir kļuvis par CSDD reklāmas kampaņas "Redzams = dzīvs" atbalstītāju, kuras ietvaros iedzīvotājiem tiek skaidrota atstarojošo vestu un atstarojošo elementu izmantošanas nozīme diennakts tumšajā laikā.

Konkurss spēkā līdz 10. decembrim ieskaitot.

Māmiņu KLubs

Pērc vestes šeit->>> www.zibstore.com

 

liene.ff liene.ff 09. Dec 2014, 11:23

Mūs tumšajā laikā redz pa gabalu! 😀 Ratu kulbai pa virsu lieku atstarojošo vesti. Lai arī staigājam pa apgaismotām pilsētas ielām, jūtos daudz drošāk, zinot, ka mūs laikus pamanīs gan pie gājēju pārejas, gan pie iebrauktuvēm pagalmos, veikalos.

sandux sandux 07. Dec 2014, 23:45

Mazuļa ratiem ir atsarojošie elementi, bet vīrs ēl ir piespraudis arī mirgojošu velo lukturīti. Garāmgājēji vienmēr pievērš uzmanību😀

Ilvija82 Ilvija82 07. Dec 2014, 12:29

Labdien! Mazajam Raineram ratiņos iestrādātas atstarojošas svītras, arī ratu uzraksti atstarojas! 😀

lauvinja lauvinja 06. Dec 2014, 09:09

Labākais, ko ražotāji ir izdomājuši ir iestrādāt atstarotājus virsdrēbēs un skolas somas apdarē! ērti, praktiski un lieliski!

Pagājušo gadu vienai virsjakai nebija iestrādātu atstarotāju - izmantoju pašlīmējošu atstarotāju lenti, no kuras izgriezu interesantas figūriņas.

Tagad filozofeju, ka gribu bērniem atstarojšas cepures no žitādas dzijas http://www.latviancrafts.lv/product/lumio-dzija/