Kim? bērnu diena 10. martā

Kim? bērnu diena 10. martā

01. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2018. gada pirmais izstāžu cikls Kim? Laikmetīgās mākslas centrā no 16. februāra līdz 1. aprīlim piedāvā apskatīt trīs izstādes. Galerijās skatāma latviešu mākslinieka Toma Harjo personālizstāde “Patiesībā”, Krievijā dzimušā un Torontā dzīvojošā mākslinieka Fēliksa Kalmensona personālizstāde “No ķermeņa, ko iztērēju”, kas apkopos vairāku video darbu un skulptūru sēriju un Kim? tālākajās telpās būs skatāma lietuviešu mākslinieču Linas Lapelītes un Indres Šerpetītes duo-izstāde “Zemdziesma”, kur mākslinieces parāda kā viņu idejas pārvēršas mākslas darbos, kuros ir svarīgs rituāls, ritms un atkārtošanās.

Izstāžu cikla ietvaros Kim? aicina vecākus ar bērniem apmeklēt izstādes un piedalīties meistardarbnīcā 10. Martā no plkst. 12.00 – 14.00. Kopā ar bērniem iesim tūrē, zīmējot speciāli veidotajās Kim? darba burtnīcās. Meistardarbnīcā pētīsim, kā veidojas dažādi raksti un radīsim paši savējos. Tāpat, mācīsimies pīšanas tehniku un liesim sveces no dabīgā bišu vaska.

(darbnīca no 4 g.v. - lūgums vilkt drēbes, kuras nav bail sasmērēt.)

Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots. Iepriekšpieteikšanās obligāta, rakstot uz e-pastu sabine.pagaste@kim.lv vai zvanot pa tālruni 23305366.

Ieeja bezmaksas.