Grāmatai “Ucipuci meklē mājas” nepilna mēneša laikā izpārdota pirmā tirāža

Grāmatai “Ucipuci meklē mājas” nepilna mēneša laikā izpārdota pirmā tirāža

19. Jan 2016, 10:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veiksmīgu debiju piedzīvojusi jaunā latviešu autores Zanes Zustas bērnu grāmata – rotaļlieta “Ucipuci meklē mājas” – nepilna mēneša laikā izpārdota pirmā tirāža. 

Izdevniecības “Valters un Rapa” pārstāve Kristīne Kirkila, kura pērnā gada decembrī kopā ar autori Zani Zustu oficiāli svinēja grāmatas atklāšanas svētkus, apstiprina, ka tirdziecībā atlikušas vien pārdesmit grāmatu. “Esmu gandarīta, ka lasītāji tik īsā laika posmā ir noticējuši grāmatas idejai par stāstu un tajā iestrādāto teātri ar grāmatas tēliem,” atzīst rakstniece Zane Zusta un atklāj, ka šobrīd jau notiek darbs pie otras tirāžas, kas tiks papildināta ar interesantiem jaunumiem, kuri tehnoloģiju dēļ būs pieejami arī jau esošo grāmatu īpašniekiem. 

Grāmata – rotaļlieta “Ucipuci meklē mājas” ir Latvijā radīta inovatīva grāmata pirmsskolas un sākusskolas vecuma bērniem - unikāls četru produktu apvienojums, kas ietver – grāmatu, leļļu teātri, papīra lelles un zinības. Grāmatas radošās īpašības papildina arī grāmatas beigās iestrādāta “Ucipuci zinības” sadaļa, kurā Ucipuci sniedz vērtīgus padomus, ko darīt, ja gadās nozaudēties, piemēram – sastingt un nemainīt atrašanās vietu, zināt vecāku telefonu un, izmantojot rotaļu elementus, jauniegūtās prasmes likt lietā.