Laimē ielūgumus uz multenīti "Fiksiki pret krobotiem"!

Laimē ielūgumus uz multenīti "Fiksiki pret krobotiem"!

31. Dec 2019, 23:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sīkie, draudzīgie un zinātkārie cilvēciņi Fiksiki dzīvo gludekļos, datoros, televizoros un pat ledusskapjos. Vai vēlies redzēt viņu jaunos piedzīvojumus uz lielā ekrāna? Tad piedalies Māmiņu Kluba jaunākajā konkursā!

Lai piedalītos konkursā:

  • Esi Māmiņu Kluba labas sekotājs
  • Komentāros pastāsti, kur, pēc jūsu bērnu domām, Fiksiki dzīvo jūsu mājās?

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Fiksiki uzradās tad, kad cilvēki sāka izmantot dažādas ierīces. Iespējams, jums jau ir gadījies tā, ka sabojājies aparāts pats “salabojas” un darbojas, it kā nekas nebūtu noticis. Jā, tas ir fiksiku darbs! Sīkie, draudzīgie un zinātkārie cilvēciņi dzīvo gludekļos, datoros, televizoros, pat ledusskapjos un dara brīnumus – klusītēm salabo bojātās ierīces. Jaunos remonta paņēmienus viņiem savā laboratorijā māca viedais profesors Brīnums. 

Reiz draudzīgajā fiksiku pasaulē sākas īsts juceklis. Neredzamie, nedzirdamie ienaidnieki – roboti kroboti sāk viņus vajāt ik uz soļa. Viņu mērķis – celt gaismā gadiem glabātos fiksiku noslēpumus. Izrādās, viedais profesors jau sen nesatiek ar savu kolēģi – zinātnieci Ēriku. Reiz viņiem radušās domstarpības, viņi pamatīgi saķildojušies. Lai atriebtos profesoram par viņa uzvaru izgudrotāju konkursā, viltīgā zinātniece radījusi nejaukos krabotus. Atliek tikai viens – sākt cīņu pret netaisnību un darīt visu, lai saglabātu milzīgo noslēpumu. 

Jautrais un noslēpumainais stāsts “Fiksiki pret krobotiem” par īstu draudzību, komandas garu un klusiem labiem darbiem kinoteātros no 3. janvāra.

UZVARĒTĀJU,

kurš iegūs iespēju Jauno gadu iesākt ar Apollo kino apmeklējumu, izlozēsim un paziņosim jau 2.janvārī