eVeselībasPunkts- lietotne mūsdienīgiem cilvēkiem

eVeselībasPunkts- lietotne mūsdienīgiem cilvēkiem

06. Jul 2016, 22:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

eVeselībasPunkts ir unikāla, Latvijas uzņēmuma SIA „Meditec”, radīta lietotne viedtālruņiem, kas vienviet nodrošina dažādu, ar veselību un veselības aprūpi saistītu jautājumu risināšanu. Šī lietotne ļoti noderēs gan jaunajiem vecākiem, gan vecākiem ar pieredzi. Jo brīdī, kad medicīniskā palīdzība nepieciešama mūsu bērniem, neviļus iezogas trauksmes sajūta. Izmantojot lietotni, ar vienu pogu uzreiz ir iespējams izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību, nezvanot glābšanas dienestam, kurš Jūs savieno. Ja esat situācijā, kad nevarat precīzi pateikt, kur atrodaties, vai tas ir pastaigas laikā, kur neredzat ielu nosaukumus, vai esat atpūtā dabā un apmaldījāties, nav iemesla panikai jo NMPD dispečers uzreiz saņem GPS koordinātes par Jūsu atrašanās vietu un galveno informāciju, kas saglabāta Jūsu lietotnes profilā. Esam rūpīgi strādājuši pie koordināšu izgūšanas mehānismus, lai pēc iespējas precīzāk noteiktu, kur zvanītājs atrodas, šī informācija var palīdzēt arī brīžos, kad zvans pārtrūkst. Taču, kā uzsver SIA „Meditec” mārketinga vadītāja Gunita Keiriša: „Tas, ka NMPD saņem zvanītāja, koordinātas neatbrīvo šo cilvēku no sarunas ar dispečeru, ja tā ir iespējama”.

Ne vienmēr, lai saņemtu medicīnisko palīdzību, ir nepieciešams zvanīt NMPD, tāpēc lietotnē ir iestrādāta funkcija, ar kuru iespējams veikt zvanu savam ģimenes ārstam vai zvanīt uz konsultatīvo ģimenes ārstu tālruni. Ja kādam no ģimenes locekļiem naktī paliek slikti, Jums nav jāmeklē tālrunis telefona grāmatā, vai jāzvana glābšanas dienestam, lai tas Jūs savieno, viss ir ātri un ērti izdarāms. Mūsdienu attīstītajā vidē, arī medicīniskajai palīdzībai ir jābūt ātri sasniedzamai un to nodrošina eVeselībasPunkts.

Vēl viena būtiska lieta, kas ir iestrādāta lietotnē, tā ir „Medpunktu karte”. Tur, pēc lietotāja atrašanās vietas, tiek attēloti tuvākie uzņemšanas punkti, to uzņemšanas nosacījumi un kontaktinformācija. Kā arī karte, kas palīdz nokļūt līdz iestādei. Mēs nekad nezinām, kas var atgadīties, tāpēc labi ir būt sagatavotam, piemēram, pastaigas laikā sagriezāt kāju, apskatāties, tuvākais medpunkts tepat aiz stūra, iespēja ātri saņemt palīdzību. Tās ir ātrāk, nekā doties mājās, saukt palīdzību vai gaidīt, kad kāds atbrauks pakaļ.

Lietojot šo lietotni, cilvēkiem tiek piedāvātas vairākas alternatīvas, risinot kritisku situāciju, visa palīdzība atrodas vienā, kompleksā skatā – telefona ekrānā. Gunita Keiriša stāsta, ka lietotne turpinās attīstīties, ar laiku tajā varēs veikt pierakstu pie jebkura ārsta, samaksāt par medicīnas pakalpojumiem, saņemt izmeklēšanas rezultātus. Respektīvi, tiks samazinātas milzīgās rindas reģistratūrās un, katras personas dokumenti par viņu veselību būs sasniedzami vieglāk, kā nekad.

Esi mūsdienīgs, mobils un eVeselīgs, rūpējies par sevi un savu ģimeni, lieto lietotni eVeselībasPunkts un, aizmirsti par apjukuma un bezpalīdzības sajūtu brīdī, kad nepieciešama mediķu palīdzība. Turklāt eVeselībasPunkts pieejams arī angļu un krievu valodās.

20160706220242-63228.jpg