Eucerin SPF 50 - Mūsu vasaras sabiedrotais!

Eucerin SPF 50 - Mūsu vasaras sabiedrotais!

20. Jun 2019, 09:47 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Ak vasara! Mēs tevi mīlam..

Vasara jau labu laiku lutina mūs ar lieliskiem laikapstākļiem, bet, lai tie būtu ne tikai lieliski bet arī neradītu mūsu ādiņām kaitējumu, ir svarīgi kārtīgi parūpēties par tās drošību! 

Ļoti priecājos, ka mums bija iespēja patestēt jauno "Eucerin SPF50 Sensitive protect" pretiedeguma krēmu.

Bērnam un protams arī mums pašiem, šajos saules staros ilgstoši atrasties nav ieteicams, bet, kurš gan vasaru vēlas pavadīt iekštelpās tik lieliskā laikā?! :) tāpēc ir jāmeklē drošs aizsarglīdzeklis kas ļaus mums baudīt vasaras labumus nesatraucoties par kaitīgo ietekmi mūsu ādai! 

 

Kas man ir svarīgi izvēloties saules aizsargkrēmu?! 

* lai tas būtu ar augstu aizsardzības līmeni

* viegli , ērti un ĀTRI uzklājams

* ūdens noturīgs

* vēlams bez aromāta

 

Un kā Jums šķiet? Vai eucerin atbilst maniem uzstādîtajiem kritērijiem? 

Protams!

Šogad, jo īpaši svarīga man bija aizsargkrēma izvēle, jo,  tas aizceļo visbiežāk līdzi arī uz bērnudārzu! Nav noslēpums, ka nedēļas dienās bērni tur pavada lielāko dienas daļu, kamēr vecāki ir darbiņos, un es ļoti priecājos , ka mūsu dārziņā bērni ļoti daudz laika pavada ārā! Tieši tāpēc, krēmu izvēlējos ne tikai savam ērtumam un bērna.. bet arī , lai audzinātājām būtu ērti, viegli un ātri parūpēties par mana bērna ādiņu kamēr viņš ir savā "darbiņā". Izsmidzināmu Eucerin SPF 50 izvēlējos, jo, tas man šķiet visvairāk atbilst mana kritēriju saraksta 2.punktam- viegli, ērti un ātri uzklājams! Divi pūtieni uz rociņām un kājiņām un bērns ir gatavs skriet savās "darīšanās"!

Man tas šķiet, ne tikai ērti, bet arī bērnam patīkami, jo nav jāpavada ilgs laiks iesmērējot kādu citu no krēmiem,un bērnam tas nesagādā nekādu nepatiku- "čik, un gatavs atkal piedzīvojumiem".

Šis aizsarglidzeklis ir arī ūdens noturīgs! Kas arī man bija ļoti svarīgi.. Kāpēc? Lai pēc katras peldes , plunčāšanās baseinā utt, man mazais cilvēks atkal nebūtu jātraucē un no jauna jāieziež ar krēmu, jo tas vienkārši un ir noskalojies nost no ādas!

Augstā aizsardzība -SPF50, jau runā pati par sevi, tā mūsu adiņu maximāli palīdz pasargāt no saules ne tik labās iedarbības!

Bez aromāta.. man ļoti patīk, ka krēmiņam nav papildus smaržvielas! Tas jau ir arī tāds gaumes jautājums, nevienmēr  varbūt pievienotais aromāts patīk mums pašiem, un manuprāt, tādam vasaras rituālam, (jo aizsargkrēmu , mēs vasarā izmantojam tiešām kā rituālu, pirms katras ārā iešanas noteikti uzpūšam un bez variantiem!), nav nemaz nepieciešams! 

Kādus vēl plusus es saskatu šajā līdzeklī..-

Ērts iepakojums- ļoti viegli tverams gan lielākā , gan mazākā rociņā! Eliots katru rītu iedams uz savu grupiņu stāsta, ka no somas skapītī jāieliek krēmiņš! Ejot laukā smēres rociņas, vaidziņus, kājiņas.. tas, no mazā cilvēciņa izklausās tiiiik mīlīgi :)) un audzinātajas patiešām to arī ievēro.

Ļoti svarīgi ir katru gadu tomēr atjaunot saules aizsargkrēmu krājumus, jo ziemas sezonā stāvot plauktiņā un gaidot atkal "sezonas iznācienu" tomēr zūd tā efektivitāte  un aizsardzība!!

 

Ja sekosim, šiem, mazajiem zelta likumiem.. saulīte mūsu ādiņai darīs tikai to pašu labāko :) 

Nieliels "špikeris" lai mēs neaizmirstu noklāt ķermeņa daļas kuras bieži paliek aizmirstas!

Lai saulainas brīvdienas un veselīgs iedegums! :)