Esat gatavi labākajai vasarai! Ko sagādāt mazajam?

Esat gatavi labākajai vasarai! Ko sagādāt mazajam?

06. Jun 16:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir klāt, tāpēc ir īstais brīdis sākt domāt par visu nepieciešamo, kas vajadzīgs jaunākajiem ģimenes locekļiem, lai gada siltākos un saulainākos mēnešus varētu aizvadīt aktīvi, droši un bez liekām raizēm!

Zināms, ka veikalos bērnu preču piedāvājums ir tik plašs, ka var viegli apjukt – ko iegādāties, kas bērnam ir patiešām nepieciešams vasarai? Sagatavojies aizraujošai vasarai ar interneta veikalu 1a.lv, kurā atradīsi visplašāko preču piedāvājumu!

Aizsardzība pret sauli

Viens no svarīgākajiem nosacījumiem, lai vasara paietu bez raizēm, ir aizsardzība pret sauli. Tas palīdz izvairīties no saules apdegumiem un pārkaršanas. Tāpēc, dodoties laukā, neaizmirsti par vieglu un ērtu apģērbu, cepuri, saules aizsargkrēmu un dzeramo ūdeni!

Saules cepure

Cepure pasargās tava bērna maigo galvas ādu un seju no saules stariem. Papildu saules aizsarglīdzeklim, cepure palīdzēs aizsargāt bērnu no saules apdegumiem, pasargājot arī mazās actiņas un seju no spēcīgās un viltīgās saules. Izvēloties cepuri, priekšroku dod galvassegai no dabīgiem materiāliem gaišā krāsā un ar platām malām, kas nodrošinās maksimālu aizsardzību un komfortu.

Viegls apģērbs no dabīgiem materiāliem

Lai nodrošinātu bērnam vasaras tveicīgajās dienās komfortu, svarīga ir pareiza apģērba izvēle. Tāpēc priekšroku dod vieglām, gaišas krāsas drēbēm, kas šūtas no dabīga, elpojoša materiāla. Ieskaties 1.a.lv Cool Club, kur atradīsi plašu bērnu apģērbu piedāvājumu par draudzīgām cenām gan ikdienai, gan svētkiem.

Ērta pārvietošanās

Vasara ir ideāls laiks, lai kopā ar mazo dotos laukā un izpētītu apkārtni. Lai pastaigas būtu raitākas un jautrākas, mazākajiem noderēs līdzsvara velosipēds. Tas ne tikai ātrāk ļaus nokļūt mērķī, bet arī palīdzēs bērnam labāk izjust līdzsvaru, apgūt prasmi manevrēt un regulēt savu kustību ātrumu. Globber Go Bike līdzsvara velosipēds ir kā radīts tava pirmsskolnieka vasaras piedzīvojumiem, jo būs ērti paņemams līdzi arī tuvākos un tālākos pārbraucienos.

Vasaras izklaidēm pagalmā

Lai piedzīvotu īstu vasaru, nav jādodas nemaz tālu projām no mājām! Atliek vien savā piemājas dārzā radīt bērnam atbilstošu rotaļu vidi, kas būtu ne tikai aizraujoša, bet arī mazajam pasaules pētniekam droša.

Rotaļu mājiņa

Rotaļu telts, vigvams vai mājiņa būs jautra aktivitāte tavam bērnam. Tajā varēs gan noslēpties no saules stariem, gan arī uzburt savu rotaļu pasauli, kurā mīt rotaļu zvēri, lelles un supervaroņi. Izklausās pēc īsta piedzīvojuma!

Rotaļu laukums

Vaicājot, ko vislabāk patīk darīt laukā, lielākā daļa bērnu atbildēs, ka doties uz rotaļu laukumiņu. Kāpēc gan lai rotaļu laukumiņš nebūtu arī jūsu pagalmā? Rotaļu laukumiņš 3in1 apvieno trīs bērnu iemīļotas aktivitātes, kas palīdzēs piedzīvot aizraujošus un priekpilnus brīžus visas vasaras garumā! Kāpt augšā un lejā pa kāpnītēm, ļauties slīdkalniņa priekiem, šūpoties tverot vēju un izmēģināt roku basketbolā, metot bumbu grozā. Prieks bērna sejā garantēts!

Smilšu kaste

Neviena bērnības atmiņas nav iedomājamas bez rotaļām smilšu kastē, kur būvēt iespaidīgus cietokšņus, visaugstākās pilis un gardākās smilšu kūkas!

Rotaļāšanās smilšu kastē palīdz bērnam izzināt dažādas faktūras, krāsas, formas un likumsakarības, tādējādi lieliski attīstot sensorās prasmes. Tāpat arī rotaļāšanās ar smiltiņām palīdz mazajam attīstīt sīko motoriku un, ja siltajās vasaras dienās ļausi smilšu kastē mazajam dzīvoties ar basām kājām, tas palīdzēs attīstīt arī pēdu muskulatūru, stiprinās balsta sistēmu un attīstīs līdzsvara sajūtu.

 

Vasara ir sākusies, lai dzīvo vasara! Visu vajadzīgo bērna lieliskajai vasarai atradīsi Latvijas lielākajā interneta veikalā 1a.lv!