Māmiņas Annas dienasgrāmata: Drynites drošībai

Māmiņas Annas dienasgrāmata: Drynites drošībai

23. Oct 2013, 11:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējās nedēļas mums iet ļoti labi. Pirms pusgada, nē, pat pirms pāris mēnešiem, es neko tādu vēl nespēju iztēloties, cīnīdamās ar ikdienas realitāti. Bet nemanot tie uzlabojumi ir atnākuši, un nu jau maksimums viena nakts nedēļā ir slapja. Tomēr man par pārsteigumu, bērns katru nakti grib vilkt Drynites. Šad tad naktī dzirdu, ka viņš dodas uz tualeti, un arī pats ļoti lepojas ar to, ka gulta vairs nav katru nakti slapja, un vērojot šo labsajūtu, saprotu, ka netraucēšu un ļaušu viņam pašam izlemt, kad atvadīties no Drynites. Jo izskatās, ka tās šobrīd sniedz bērnam tik nepieciešamo drošības sajūtu, un kā es to ar varu tā ņemšu nost?

Bet interesanti, ka tad, kad viņš biežāk piečurāja gultu, šo biksīšu vilkšana sagādāja problēmas un es šad tad manīju, ka viņš to dara nelabprāt (jo autiņbiksītes velk tikai bēbīši), bet, kopš slapjās naktis gadās reti, Drynites tiek uzlūkotas kā draugs, kas palīdzēs naktī nepieslapināt gultu, ja nu kas.

Kāpēc šādi Drynites bikšeles nevarēja viņš uztvert visu laiku? Laikam zinu atbildi. Bērnam bija kauns. Bet, kad pats jūtas labāk, kad jūtas pārliecinātāks par sevi, un naktī mēdz pamosties un aiziet uz tualeti, tad kauns mazinās. 

Ļoti iespējams, ka lielu lomu kauna un vainas sajūtas mazināšanā nospēlē Baha ziedi, ko konsultējoties ar speciālistu lietojam tieši šīs problēmas risināšanā. Un rezultāti patiešām ir. 

Lietojam pārsvarā divus ziedus:

1. Parasto priedi.

Tiem, kas vainu vienmēr meklē sevī. Pat panākumu reizēs viņi domā, ka īstenībā visu varēja izdarīt vēl labāk. Nav apmierināti nedz ar savu darbu, nedz tā sasniegumiem. Smagi strādā un cieš no savām kļūdām un jūtas atbildīgi pat arī par citu pieļautajām kļūdām.”

2. un mežābeli.

Tīrīšanas līdzeklis”, kas galvenokārt palīdz tiem, kurus neatstāj iekšējās netīrības izjūta.

Bieži tās ir šķietami nenozīmīgas lietas. – Citos gadījumos runa var būt par nopietnu slimību, kura paliek gandrīz neievērota, salīdzinot ar iekšējās netīrības izjūtu.

Abos gadījumos runa ir par cilvēkiem, kuri steidzami vēlas atbrīvoties no kādas lietas, kas aizņem visas viņa domas. Tas viņiem šķiet tik svarīgi, ka viņi par katru cenu vēlas tikt dziedināti.

Šādi cilvēki krīt izmisumā, ja ārstēšana nedod rezultātus. Ar savu tīrošo spēku šī ziedu esence attīra arī brūces, kurās, pēc pacienta domām, ir iekļuvušas indīgas vielas, no kurām jāatbrīvojas.”

 

20121128173408-44521.jpg

Speciālistu padomi, videopadomi, māmiņu personīgā pieredze

www.bernuenureze.lv