DISKUSIJA: Kā jūsu bērni mostas uz dārziņu?

DISKUSIJA: Kā jūsu bērni mostas uz dārziņu?

05. Feb 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās māmiņas!

Kā jūsu bērni mostas uz dārziņu?

Es pati esmu pūce, vīrs arī, un arī audzinām mazu pūcīti Elzu. Es pat nevaru iedomāties, ka bērns mierīgi varētu pamosties 7:00- 8:00 no rīta un apģērbties, doties uz dārziņu bez nīdēšanas par to, ka "Gribu gulēt! Negribu uz dārziņu, gribu uz gultiņu, gribu gulēt!". Tāpēc, ka tādas replikas redzam katru rītu.

Dažreiz Elza iemieg mašīnā pa ceļam uz dārziņu, tētis viņu nes uz garderobi, pārģērbj, bet viņa joprojām guļ, un tad vēl pārmet:"Uz kādu grupiņu? ES vēl guļu!"

Pēc tam, protams, izspēlējas, pa dienu labi guļ, vakarā negrib iet mājās no dārziņa, mājās atkal spēlējas un nekādi nav gulēt noliekama laicīgi. Grūti iemigt, grozās stundu vai pat vairāk. Viņa ir viegli uzbudināma, dzīvelīga, ar dzirksteļojošu nervu sistēmu. Aizmieg ap vienpadsmitiem vakarā. Dažreiz pat šādā pozā.

20150124001002-98955.jpg

Un no rīta atkārtojas viss tas pats - apburtais loks. Nekādi nevar agrāk ieiet gulēt, nekādi nevar pamosties!

Un tā žēl to mazo muļķīti katru rītu. Lai gan, atceros, kā man sevi bija žēl katru rītu visu dzīvi. Bet nekas - izdzīvoju.

Kā jūs tiekat galā, ja jūsu bērni no rīta nevar pamosties?

Parunāsimies! Patīkamu dienu visām!

Pūcīšu ģimene 

Olga un Elza

mamma27 mamma27 05. Feb 2015, 08:11

😀 Ar puiku mums problēmu nav,kaut 24:00 aiziet gulēt, viņš tomēr var pamosties.Grūtāk iet, bet var.Toties mazajai dāmai neatkarīgi no gulēšanas ir grūti pamosties. Un tad viņa tāda miegaina arī saka ,ka uz dāarziņu neies. Vispār jau saprotu,ka vajag darīt visu,lai bērni aiziet ātrāk gulēt. Mums ideāli ir kad aizmieg 22:00,tad no rīta var labi pamosties.