BioKidd parūpēsies par mazo apmeklētāju sejiņu apgleznošanu Māmiņu Kongresā

BioKidd parūpēsies par mazo apmeklētāju sejiņu apgleznošanu Māmiņu Kongresā

30. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pārtapt par košu tīģeri vai gaisīgu tauriņu? Tas viss būs iespējams Māmiņu Kongresā 23.novembrī!

Pasākuma laikā BioKidd apgleznos mazo apmeklētāju sejiņas, kā arī ļaus pašiem izmēģināt īpašās sejas apgleznošanas krāsas. Ar ko tās ir tik īpašas?

BioKidd piedāvā dabīgas Latvijā radītas sejas krāsas, kuru sastāvā ir bišu vasks, māls un minerāliežu krāsvielas! BioKidd - tās ir skaistas, krēmīgas krāsas, ko viegli uzklāt uz ādas (pat ar mazajiem pirkstiņiem pa taisno no trauciņa) un vienkārši nomazgāt (pietiek ar siltu ūdeni!).

Vairāk uzzini: www.biokidd.com

Māmiņu Klubs jau trešo gadu pēc kārtas organizē izglītojošu un veselību veicinošu pasākumu jaunajām ģimenēm - Lielo Māmiņu kongresu, kas norisināsies 23.novembrī, Jūrmalā, Semarah hotel Lielupe. Pasākums vienuviet pulcē simtiem ģimeņu – gan vecākus ar bērniem, gan arī tos, kuri vēl tikai gaida pasaulē ierodamies savu bērniņu, klātienē tiekoties ar vadošajiem mātes un bērna veselības ekspertiem.

Pasākums noritēs visas dienas garumā un būs pieejams par simbolisku ieejas maksu. Ienākumi tiks ziedoti Māmiņu Kluba Labdarības fondam, kas palīdz māmiņām un bērniem krīzes situācijās.

PASĀKUMA PROGRAMMA

Ieejas maksa Kongresā ģimenes biļetei VISAI ģimenei, neatkarīgi no bērnu skaita, tikai 5 eiro!

BIĻETI PĒRC ŠEIT