Mūsu mīļais tētis ir īpašs!

Mūsu mīļais tētis ir īpašs!

30. Aug 2012, 11:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Mūsu mīļais tētis ir īpašs , jo ir tikai mūsu. Dēliņš vēl ir maziņš tikai 4 gadi  , lai pats ko sarakstītu , tāpēc palīdzēšu es.
Iepriekš MK bija manis iesūtītais raksts par manu vīru un bērna tēvu, tagad jau drīzumā divu bērnu tēvu. Atkārtošos un nedaudz citēšu savu iepriekšējo rakstu.

„Teikšu tā- ne velti esmu izvēlējusies savienot savu dzīvi ar savu mīlošo vīru Ģirtu:)

 

Jau iepazīstoties es zināju, ka tieši šis vīrietis ir mans liktenis. Tik nejautājiet, kā es to zināju? Mans vīrs strādā servisā par servisa vadītāju. Darbs ir smags, jo prasa lielo atbildību un en-tās stundas ārpus mājas un neredzot savus mīļos. Bet tas nepadara manu vīru par mazāk mīļu, jo viņš prot kompensēt un pilnvērtīgi atgūt laiku ar sievu un savu bērnu, jo pats galvenais ir kā Tu pavadi laiku ar saviem mīļajiem , nevis cik ilgi!”

Līdz ar to gribu teikt, ka mūsu tētis ir mīlošs un gādīgs. Ar katru nodzīvoto dienu kopā es par to pārliecinos . Kopā jau esam 11. gadus no kuriem precējušies esam 5 gadus. Laiks skrien vēja spārniem Mans vīrs bērna tēvs visu apdomā un kārtīgi izvērtē. Jūtamies droši un pasargāti kā aiz mūra sienas. Mums nekā netrūkst ne mīļuma un uzmanības, ne mantiskas un materiālas lietas. Mēs priecājamies par katru pavadīto dienu kopā ar tēti. Tētis ir stiprs un izpalīdzīgs. Vienmēr man palīdz savam mazajam dēliņam.


Tās ir kopīgās brīvdienas, kas tagad ir īpašas , jo tad varam padarīt mājas soli un būt kopā. Tagad dzīvojot nu jau 2 gadus privātmājā sanāk pa brīvdienām daudz laika veltīt mājas apkārtnes sakopšanai un iekārtošanai. Līdz ar to vīram, kā tētim ir jāmāk apvienot patīkamais ar lietderīgo.



 Dēls nu jau ir 4 gadus vecs un prasa vēl vairāk uzmanības. Ne katru vakaru ejot gulēt dēliņš var iedot vakara buču tētim. Līdz ar to bērns ļoti gaida , kad būs tētim brīvdiena vai kāds vakars , kad var sagaidīt tēti no darba mājās. Katru vakaru dēliņš zvana tētim pa mobilo un jautā vai drīkstēs viņu sagaidīt mājiņās. Protams, retu reizi sanāk sagaidīt , bet ir vakari kad dēliņš sāk raudāt , ka nevar sagaidīt tēti. Tad nākas mierināt mazo kunkulīti un skaidrot, ka citu vakaru varēs sagaidīt. Vakari , kad dēls sagaida tēti mājās ir tik mīļi un patiesi prieka pilni. Neaprakstāmas sajūtas pārņem, kad redz cik ļoti abi viens otru mīl un ilgojās satikt. Brīvdienās ir jauks un mīļš rituāls no rītiem. Dēls , kad pamostas nāk uz mūsu istabu, lai ieritinātos pie mums gultā pa vidu.

Tad tētis tiek modināts un čubināts mīļots un visa diena dēlam paiet pavadot kopā ar mīlošo tēti. Brīvdienās vīrs vienmēr velta laiku mazajam dēliņam ir kopīgi darbiņi ko dara . Vīrs ir pacietīgs un iesaista dēlu visādās vīriešu padarīšanās. Skrūvē trubas, pļauj zāli , zāģē dēļus, krāso dēļus. Dēlam tas viss patīk un ir interesanti pavadīts laiks. Vīram un dēlam pat ir kopīgā bārdas dzīšana. Izklausās neticami un smieklīgi. Tomēr dēls to uztver nopietni un viņam tiek iedots skuveklis bez asmeņiem uzklātas bārda putas nedaudz un abi pie spoguļa dzen bārdu.

Tad arī nedaudz iesmaržinās. Liekas mazi sīkumiņi , bet cik ļoti dēliņam ir svarīgi šie niecīgie sīkumiņi. Protams, arī dauzīšanās ir neatņemama daļa tētim ar dēlu. Arī makšķerēšana dikti abiem patīk, kā arī sēņošana. Tik mammai tik ļoti nepatīk kā vajadzētu!

 Par to kā tētis mans vīrs velta laiku savam dēliņam, kā viņi spēlējās un pirmais vārds dēliņam bija "teta" . Jā to vajag redzēt un sajust, kā viņš mīl bērnu un savu ģimeni. Viņa ģimene ir viņa hobijs! Vērojot savu vīru un bērna tēvu es saprotu, ka labāka tēta uz pasaules nav. Es saprotu , cik ļoti maniem bērniem ir palaimējies ar mīlošu un gādīgu tēvu . Es zinu, ka vīrs iemācīs bērnam sirds gudrību samīļos un kādreiz arī kādu stingru vārdu pateiks. Ceru, ka bērni pratīs to novērtēt , jo ne visiem mazajiem ir tik mīloši tēvi blakus. Arī es kā sieva novērtēju un esmu pateicīga liktenim augstākajiem spēkiem, ka saveda mani kopā ar šo nenovērtējamo vīrieti.

Rodrigo saka, paldies savam tētim par to, ka viņš ir un ļoti mīl savu tēti .

Konkurss ar pārsteigumu "Mans tētis var TIK daudz!": piedalieties!