Zeltiņa kļuvusi par vecmāmiņu

Zeltiņa kļuvusi par vecmāmiņu

15. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

5.februārī savu pirmdzimto pasaulē laidusi aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija - viņa savam dzīvesbiedram Intam Jansonam dāvājusi meitiņu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Aktrises mazmeitai dots neparasts vārds - laimīgie jaunie vecāki izlēmuši, ka atvasi sauks Mīla Jasmīna. Jau dažas dienas pēc dzemdībām Marija un Ints sveica savu meitu vārdadienā - 9.februārī ir Jasmīnas. Savukārt mazulītes pirmais vārds - Mīla - ir kalendārā neiekļauto vārdu sarakstā, bet šā retā vārda īpašniecēm norādītais svinēšanas datums ir 19.jūnijs.

Lai gan jaundzimušās meitenītes vecāki savas attiecības oficiāli vēl nav noformējuši, bērnam dots tēva Inta Jansona uzvārds. Mīla Jasmīna ir viņa ceturtais bērns - no pirmās laulības Intam ir meita, kura ir divus gadus vecāka par Mariju, savukārt attiecībās ar burātāju Vitu Matīsi dzimušas divas atvases, kuras vēl nav sasniegušas pilngadību.

Jaunā vecmāmiņa - aktrise Agnese Zeltiņa - ar priecīgo notikumu pagaidām plaši nedalās, un to, ka kļuvusi par omīti mazajai Mīlai Jasmīnai, pavēstījusi vien tuvākajiem draugiem

TVNET/KAS JAUNS

Foto: LETA