Zaļumi zaļo un priecē

Zaļumi zaļo un priecē

16. Apr 2012, 11:30 maijbite maijbite

Labdien! :)

Pirms kāda laika rakstīju, ka zaļumi ir izdīguši, pastāstīšu, kā tiem klājas tagad.

Iesēju salātus, dilles, paprikas un ķirštomātiņus. Visātrāk parādījās dilles un tomāti, kad biju jau atmetusi ar roku, beidzot izdīga arī paprikas. Salātus gan nesagaidīju (likās, ka tie diezgan ātri izdīgs, bet nekā), bet pie vainas varētu būt tas, ka salātu sēklu paciņai bija beidzies derīguma termiņš. Neatmetu ar roku, nopirkšu zemīti, iegādāšos citas sēklas un mēģināšu atkal + iesēšu arī redīsus! :)

Taču te ieskats, kā klājas maniem zaļumiņiem (iesēju 16. martā).

Dilles izdīga pašas pirmās (23.03.), nepatīk, ka tās pārāk izstīdzē, bet nekas, drīz tās pārstādīšu lielākos traukos. :)

 

Bilde no 09.04.2012.

Viens pēc otra pamazām izdīga tomātiņi (no 10 tomātiem 6, manuprāt, ir gana labs rādītājs). Tos jau paspēju pārstādīt lielākos traukos, bet drīz, pavisam drīz tie ceļos uz lauku siltumnīcu. Es iegādāšos zemīti un sev iesēšu citus tomātiņus. :)

 Sākumā 23.03.2012...

Un tagad, kad jau pārstādīti lielākos traukos - 14.04.2012. Kopā 6. ;)

Kad atmetu cerības, 1. darba dienā (02.04.2012.) ieraudzīju arī tikko izdīgušas paprikas lapiņas. :) Prieks neizmērojams. :)) Vēl neesmu pārstādījusi, bet drīz paprikas tiks pie plašākiem traukiem, bet pēc tam arī dosies uz lauku siltumnīcu. :)

Sākumā 02.04.2012.

Tagad no 10 paprikām 8 - nav slikti...

 

Sīpolloks bija tikai viens, bet vakar tas tika gardu muti noēsts. :) Tagad esmu ielikusi vēl vienu...

 

Vai jūs audzējat zaļumus? Kā klājas jūsu zaļumiem?

 

Maija