Visa mīlestība mazajam eņģelītim

Visa mīlestība mazajam eņģelītim

10. Jun 2010, 10:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Elīnas tētis Viesturs Kanders.

{pic:1}

Elīna tētim ir ilgi gaidīts bērns. Mans vīrietis visvairāk par visu pasaulē vēlējās kļut par tēti izbaudīt visu burvību, audzinot mazu brīnumu. Kļūstot par tēti, visa mīlestība, kas krājās gadiem, tika sniegta mūsu mazajam enģelītim.

 

Tagad vēl ar smaidu atceros, cik nepacietīgi tētis gaidīja mazās nākšanu pasaulē un sagaidījis neizlaida no rokām. Staigāja lepns un visiem lielījās ar savu mazo princesīti. Tagad mazajai jau gandrīz četri mēneši un tētis vēl joprojām ir tikpat lepns un lielīgs.


Vismīļākā nodarbe tētim ir pastaigas ar meitu. Viņš var staigāt ar bērnu stundām ilgi, pat ja ir pārguris. Ja pastaigā iet tētis, tad es nemaz netieku klāt pie ratu stumšanas. Mazā guļot ratos ,ar savām lielajām ačtelēm skatās un uzmanīgi klausās, kā tētis stāsta, kas notiek apkārt. Uzmana, lai mazajai būtu ērti, ne par aukstu, ne par karstu. Un pastaiga pārvēršas par viņu abu kopīgo mazo un interesanto piedzīvojumu.


Tētim atliek vien ienākt istabā un meitai parādās lielais bezzobainais smaids, aizmirstās visi niķi un neapmierinātība, kas bija pirms tam. Tētis vienmēr var mazo nomierināt pat tad, kad man tas vairs neizdodas un liekas nav iespējams. Tad viņš paņem Elīnu rokās un mīļi mierina. Tajā mirklī liekas, ka viņam nekas cits uz pasaules vairs neeksistē, tikai mazais bumbulītis rokās.


Vakari pirms gulētiešanas ir mīļakais laiks tētim un meitai, jo tad mazā savā valodiņā cenšas izstāstīt, ko ir sadarījusi, un tētis cītīgi klausās, uzdod jautājumus un pastāsta, kā tad viņam gājis.

 

Tētis mums pēc būtības ir tāds jautrs cilvēciņš, bet pēc meitas dzimšanas ir pārvērties par mazu bērnu, jo jokojas un ākstās. Var redzēt, ka meitai tāda tēva uzvedība tīri labi patīk,jo tiklīdz tētis sāk trakot un visādi jokoties, Elīna to pavada ar skaļiem sajūsmas spiedzieniem un smiekliem, lai kā arī es censtos, tā smīdināt un spēlēties ar meitu prot tikai mūsu tētis.


Mums ir vislabākais tētis, jo mūsu mazo brīnumu mīl vairāk par visu un ir gatavs darīt jebko, lai viņa būtu laimīgākais cilvēciņš pasaulē. Brīžos, kad tētis uz savu mazo burbulīti skatās ar mīlestības un sajūsmas pilno skatienu, kad mazās klātbūtnē viņš atplaukst un izstaro tādu gaišumu, man sirdī iezogas neizsakāms siltums un acīs ieriešas laimes asaras par to, ka mums ar peciņu blakus ir tik brīnišķīgs vīrietis un bezgala mīlošs tētis.


māmiņa Daiga Brūvere

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 20. Oct 2009, 16:20

Jā, vaidziņi tiešām baigi labie😀!! Smuka meitiņa un foršs tētis!