Turēsimies kopā!

Turēsimies kopā!

08. Jun 2010, 10:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

MK vadītājas, Krišjāņa (6 g.) un Jurīša (1 g.) māmiņas Sandijas Salakas svētdienas blogs.

 

"Man ļoti patīk svētdienas, lai gan šo patikšanu iemantoju salīdzinoši nesen. Agrāk svētdiena bija viena no mokošākajām nedēļas dienām, jo nākamā ir pirmdiena un tā parasti asociējas ar ja unu stresu un visādiem pārdzīvojumiem darba dēļ. Taču kaut kas ir mainījies. Pamanīju to, kad iesoļoju savos 30-smit! Es nezinu, vai nedēļas pēdējās dienas izbaudīšana un neuztraukšanās par rītdienu iet roku rokā ar gadu skaitu, vai vienkārši esmu iemīlējusi savu darbu un neuztveru to par darbu kā tādu - es nezinu, taču kaut kas ir stipri mainījies.

 

Iespējams, es vienkārši vairs par Māmiņu Klubu nedomāju kā par darbu, projektu, grūtībām, lieliem pienākumiem, kolektīva vadīšanu ... es beidzot esmu pieņēmusi, ka šī parādība, kas saucas Māmiņu Klubs, ir mana dzīve no matu galiņiem līdz papēžiem.Tāpēc arī svētdienas vai jebkuras citas dienas nav ne grūtas, ne stresainas - kā gan var uztraukties par savas dzīves lielāko un skaistāko piedzīvojumu?

 

Jūs, mīļās Kluba biedrenes, kas esat kopā jau 5 gadu garumā un tās, kas pievienojušās tikai nesen, redzat interneta lapu un TV raidījumus, kam pēdējā laikā pievienojies arī ikdienas radio raidījums. Ok, labi, vēl mēs tiekamies vecāku kursos vai kādos saviesīgos Kluba pasākumos, bet mums - apmēram 20 cilvēkiem + Māmiņu Klubs ir visa dzīve, kur satiekas gan darbs, gan karjeras izaugsme, gan bērni un dzīvesbiedri, gan jaunas idejas un protams, arī sirdssāpes, ja kas neizdodas , kā iecerēts. 3 TV raidījumu veidošana Baltijas valstīs, 3 interneta portālu ikdienas veidošana, radio un vecāku skola - tas ir diezgan smags un stresains darbs maniem kolēģiem visās Baltijas valstīs.

 

Tāpēc es gribu pateikties Dievam, kas mani pirms 5 gadiem saveda kopā ar brīnišķīgiem un inteliģentiem cilvēkiem, kas šobrīd veido Māmiņu Klubu. Es nevaru vien beigt brīnīties par arvien jaunām sievietēm, kas katru dienu pievienojas Klubam un ir tik aktīvas un radošas, ka mājas lapas redaktore lūdz vēl stundas diennaktī klāt, lai varētu ievietot lapā visas superīgās idejas! Un visvislielākais prieks ir par to, ka bērni ar savu dzīvesprieku un enerģiju burtiski "uzspridzina" jebkuras bailes, nedrošību par nākotni un aizspriedumus - tie ir viņi, kā dēļ mēs vispār esam kopā un kaut ko darām!

 

Man ir prieks, ka kaut kas idejā par Māmiņu Klubu ir izrādījies pareizi:) Jo citādāk nebūtu iespējams, ka TV raidījums "Mamyciu Klubas" lietuviešu māmiņām dažu mēnešu laikā izpelnītos tādas simpātijas. Tas priecē, ka kaut kas, kas ir radies Latvijā, noder pārradīšana i arī citās valstīs. Un tas ir pateicoties jums visām! Jo jūs esat tās, kas šīs idejas ģenerē, kas iesaka, palabo, kritizē un paslavē, kad vajag!

 

Bet ko es ar šo visu gribu pateikt, ka ir lieliski turēties kopā; ir forši, ka zini, ka aiz Tevis stāv vēl tūkstošiem līdzīgi domājošu jaunu, aktīvu sieviešu. 

 

Es zinu, ka daudzas no mums šobrīd ir satraukušās par nākotni, par naudu un par izdzīvošanu. Tomēr es ieteiktu nepaļauties ne uz pabalstiem, ne valdības lēmumiem, ne (pasarg Dievs!) vēl uz ministru izteikumiem - jā, mums ir jābūt lietas kursā, kas notiek apkārt, bet tas, kā mēs dzīvosim savu dzīvi, ir atkarīgs tikai no mums pašām.

 

Taču mēs cita citai esam blakus, viena klikšķa attālumā, viena telefonzvana attālumā un vēl jo vairāk, mēs varam tikties arī klātienē. 

 

Mēs varam turēties kopā, un ja kādai no mums ir vajadzīga palīdzība, sakiet to! Māmiņu Klubā ir vairāk nekā 40 000 sieviešu, kas katru dienu apmeklē kaut vai šo portālu! Vai tiešām domājam, ka - ja kādai no mums būs patiešām slikti, neviens nepalīdzēs?

 

Protams, tas var notikt anonīmi, bet šeit katras zināšanai ir MK  e-pasts: redakcija@maminuklubs.lv.

 

Un visbeidzot, mēs MK komandā esam ļoti pateicīgi mūsu lielākajam draugam un atbalstītājam Huggies, kas visus šos gadus ir bijis kopā ar mums. Bez Huggies nebūtu iespējams izveidot ne TV raidījumu, ne radīt filmas jaunajiem vecākiem, ne ierakstīt senas  tautas šūpuļdziesmas, ne rīkot Kluba pasākumus, ne veidot radio māmiņām. 

 

Paldies jums visām, ka esat un ka nenokarat degunu un ticat saviem bērniem un viņu nākotnei. 

Mēs - visas Māmiņu Kluba biedrenes,  esam patiešām jaunas, jo vairāk - enerģiskas, un spēsim visas kopā vēl paveikt lielas lietas! 

 

Lai jums jauka svētdiena!


 

Muuna Muuna 18. Oct 2009, 21:40

Jā, man arī nepaiet neviena diena, kad vairākkārt neesmu ieskatījusies, kas jauns Māmiņu klubā 😀) Tik forši, ka esat!!!

18. Oct 2009, 18:16

man ir tieši tāpat kā Rebekai,agrāk www.draugiem sēdēju ļoti bieži,bet tagad mana lielāka dienas daļa paiet tieši šeit Māmiņu klubā..tiešām ir atkarība.
Bet es nesūdzos,jo šeit tiešām var izlasīt ļoti dauz jauna un intresanta,un uzzināt citu māmiņu viedokļus😉Paldies māmiņu klubam😀

18. Oct 2009, 17:48

Varu pievienotie tikai pārējām māmiņam.Paldies,ka Jūs esat!Interesanti,tas,ka pieregistrējos mamiņu klubā jau sen,bet tā biežak sāku ielūkoties tikai tagad,kad mazajai ir gadiņš un esmu atsākusi darba gaitas!Bet par to atkarību,piekrītu Rebekai,ar mani ir tieši tāpat!😀

18. Oct 2009, 17:15

rebekija- piekrītu! 😃 draugos.lv ielūru vien pāris reizes dienā, bet brīvdienās arī nervozēju un ik pa brīdim pieskrienu pie kompja un meklēju vai nav jauni raksti... 😃

18. Oct 2009, 13:51

Pievienojos pārējām- PALDIES KA JŪS ESAT! 😀 😀 😀

Vērojot kā ik dienas nemitīgi nāk klāt aizvien jauni un jauni raksti, apbrīnoju Kristīni- viņa laikam dzīvo šajā lapā. 😉

18. Oct 2009, 13:09

Lielisks raksts😀
Un paldies Māmiņu klubam,ka tāds ir radies😀

18. Oct 2009, 12:46

Es arī esmu ļoti pateicīga Māmiņu Klubām. Šī informācijas apmaiņa ir ļoti svarīga. Daudz ko var uzzināt. Un atmosfēra te ir tik silta un patīkama. Kursi arī visādi interesanti izdomāti. Un TV raidījumu arī vienmēr labprāt skatos.
Paldies Jums! 😀

18. Oct 2009, 12:35

Paldiesinjsh par jauko rakstinju un uzmundrinājuma vārdiem...
😀😀😀 Mums arī ir liels prieks, ka ir Māmiņu klubs, kur katru dienu ieiet, izlasīt jaunākās ziņas, parunāt ar māmiņām, par savām problēmām..dalīties padomos un visādās jaukās lietās......Un mūsu ģimenei šis tagad ir galvenais portāls, kur uzturamies...(pat draugi.lv vairs neinteresē)