Trakie zobiņi

Trakie zobiņi

06. Oct 2010, 15:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas pepy dienasgrāmata. Bērniem 5 gadi un 4 mēneši.

Modinātājs ir tik uzstājīgs verķis! Šodien knapi izkāpu no gultas, tā nāk miegs,bet gulēt nevar..

 

Aizvedām puiku uz bērnudārzu,izmetām lieku līkumiņu,jo laiciņš ārā foršs.. Atnācām mājās,bet čučēt mazai princesei nebija ne prātā...Tad nu iekārtoju mazo aktivitates centriņa, dūda tik aizrautīgi spēlējas, smejoties un spiegtdama :) Beidzot nāca 10 un dūdai uznāca miedziņš, uzēda un aizmiga :) 


Vakardiena mums bija traka! No rīta viss bija kā parasti- spēlējās, iemēģināja jauno mantu,utt 


Bet pēcpusdienā sākās trādirīdi! Siekalas tecēja aumaļām, šķidrs vēders, rokas tikai pa muti, pudeli, knupi neņem.. Lai nebūtu galīgā badā, baroju ar špricīti! Tie noteikti bija tie zobeļi,kas mazai jau labu laiku nāk, bet nu vēl nav iznākuši.. Tā mēs nomocījāmies līdz naktij..

 

Meitene noraudājusies, es arī.. Dēlam arī nesanāca lāgā iemigt, bet nu kaut kā visi bezspēkā aizmigām.. Pa nakti mazā ļoti nemierīgi gulēja.. Pa miegam raudāja, acis pat neatverot.. Kaut ko nedaudz uzēda, bet nu tā kārtīgi paēdam tikai šodien pēc septiņiem, kamēr brālis ģērbās un posās uz dārziņu! 


Ļoti ceru, ka zobiņi drīz iznāks un beigs mocīt manu mazo dūdiņu.. 


Puikam zobiņi nāca viegli, pat neatceros,ka būtu raudājuši vai mocījušies! Būs šovakar jāaiziet uz aptieku un jānopērk tā smērīte,  tikai kuru lai pērk? Viņas taču ir vairākas!


Ļoti ceru,ka šodiena būs mierīga, re ku mazā jau atkal augšā, nogulēja tikai 20 minūtes!  Pamodās ar Holivudas smaidu :) Iekārtoju aktivitātes centriņā,lai spēlējas!


Škiet,ka pati ar esmu apslimusi. Mazā nejaukā temperatūra un krekšķis ir klāt. Jasaēdas dzērvenes ar medu un jācenšas visu neielaist..

13. Jan 2010, 19:57

man vienīgais krenķis bij pa naktīm,pa dienu spelejas pati un neniķojās😀
tagad izskatas ,ka augšā nāk,jo atkal pa naktīm ceļās un ņerkst😀bet nu esmu jau pieradusi pie ta😀
Turies😀

13. Jan 2010, 18:20

mums arsts 4.mēn pateica ka izskatās ka zobiņi drīz iznāks...un sāka pa naktīm sliktāk gulēt,un kā Tu domā pirmais iznāca tikai 8.menešos😀