Tētis kā palīgs itvisur

Tētis kā palīgs itvisur

12. May 2010, 11:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Dace Krūma iesūtījusi konkursam "Mūsu mīļais tētis" savu stāstu par tēti. Arī viņas meitiņas tētis ir VISmīļākais!

{pic:1}

Mēs gaidījām mūsu bērniņu ilgi,ilgi,bet bērniņš kā nenāca, tā nenāca. Jau tad no vīra saņēmu uzmundrinājumu un morālu atspaidu. Gāja laiks un mēs lēnām sākām samierināties. Un tad īsi pirms Ziemassvētkiem notika brīnums un pieteicās mazulītis. Jau tad zināju,ka tā būs meitenīte! Tad vēl strādāju, nācu vakaros mājās nogurusi un sāpošām kājām.

 

Un vīriņš bija līdzās- gan vakariņas pagatavoja, gan kājas man izmasēja! Kad vajadzēja sākt iet uz grūtnieču nodarbībām, mums vispār neradās jautājums, vai iesim abi vai nē. Un tas, ka vīrs piedalīsies dzemdībās, bija pats par sevi saprotams. Viņš bija tas, kas slimnīcā nomainīja meitiņai pirmās autiņbiksītes. Viņš bija tas, kas mājās vārīja ķimeņu tējiņas, lai meitiņai netrūktu pieniņš. Atbraucot mājās, mūs sagaidija salikta gultiņa, ar baloniem rotāta istaba un daudz ziedu!

 

Katru nakti,kad cēlos barot mazo, mūsu tētis arī cēlās. Kad vakaros mums ievilkās gulētiešana,viņš midzināja mazo un sūtija mani pagulēt, kaut arī pašam no rīta bija agra darba diena. Kad mazā paaugās,es droši varēju viņu atstāt ar tēti, nebaidoties ne par ko, jo zināju, ja mazajai ko vajadzēs, tētis to izdarīs ne sliktāk par mani.

 

Tagad mazulei ir gads un viens mēnesītis un katru vakaru, kad durvīs noskrapst atslēga, mazā pa galvu pa kaklu spiegdama skrien sagaidīt tēti! Tēti,kurš mums ir visvislabākais, mīļākais, gādīgākais! Bučas tev ,Tēt, no mums abām! Mēs tevi ļoti mīlam,bet Tu jau to zini!

Māmiņa Dace Krūma

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

06. Oct 2009, 17:14

Gandriiz apraudaajos par tik sirsniigu stastu, tieshaam mums ir supper viirieshi!! 😀)

05. Oct 2009, 21:55

malači vīrieši,kuri palīdz mīļajām sieviņām😀

Muuna Muuna 05. Oct 2009, 16:37

Prieks par tādiem tētiem 😀)

rita123 rita123 05. Oct 2009, 15:05

Tiešām burvīgi😀😀