Sveika, mīļā dienasgrāmata!

Sveika, mīļā dienasgrāmata!

29. Sep 2010, 16:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas pepy dienasgrāmata. Bērniem 5 gadi un 3,5 mēneši.

{pic:1}

Sveika ,mīļā dienasgrāmata! (pamanīju to uzrakstu un nodomāju-kapēc gan ne? )

Dienas rit uz priekšu, lēnām sāku aprast ar notiekošo! 


Labi, ka daudz kas darāms pa māju, savādāk no tās domāšanas vien nojūgtos.. Nu ir man baismīgs niķis domāt, kas būtu, ja būtu,utt! Esmu nelabojama sapņotāja! Bet par laimi, stingri ar abām kājā stāvu uz zemes! :)


Cīnāmies ar režīmu, brīžiem labi, brīžiem nekas, nekas nesanāk, bet nekas! Ar laiku viss ieiesi sliedēs!


Jūtos kā zombijs- tā agrā celšanās mani ir nomocījusi.. Bet kas jādara, tas jādara!

Šodien ar puiku iesim pie fizioterapeita! Dēlam nedaudz šķība muguru, Rīga jau vienreiz izgājām vingrošanas kursu, bet man šķiet, ka vajag atkārtot! Tad nu redzēsim, ko dakterīte teiks un mums nozīmēs! 


Baigās dusmas ir uz VSAA.. Nav vēl joprojām ieskaitīta bērnu naudu! Bija jābūt vakar. Ar to biju rēķinājusies, bet nav! Labi, ka vīra vecāki šodien mums kartupeļus no tirgus atvedīs, citādi jau ledusskapis gandrīz tukšs, ja neskaita zaptes burkas :D ) 


Labi, ka maisījumu un autiņbiksītes dūdai iepirku ar rezervi un līdz nedēļas beigām izvilksim! Ceru, ka pa to laiku VSAA pratīsies un naudiņa ieripos kontā :) ! 


Jāsāk apmeklēt bibliotēka, grāmatas man dikti tīk lasīt un mājās esošās jau pārlasītas 101 reizi.. Būs vismaz ko darīt pa brīvajiem brīžiem!


Gribēju pateikt LIELU PALDIES Māmiņu klubam un jaukajām meitenēm, kas mani atbalsta, sapurina un ļauj izteikties! Tas tiešām palīdz!

 

pepy