Supertētis Artis

Supertētis Artis

17. May 2010, 14:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esteres tētis Artis Eglītis.

{pic:1}

Esteres tētis Artis Eglītis ir supertētis! Kad biju stāvoklī, Artis vienmēr nāca līdzi uz māmiņu skolu un vienmēr bija blakus ultrasonogrāfijas apskatēs. Dienā, kad dzima mūsu mazulīte, viņš bija blakus un bija ļoti satraukts.


Tagad mūsu meitiņai ir 8 mēneši un tētis ir vissuperīgākais pasaulē. Kad tētis nāk no darba meitiņa viņu sagaida ar lielu sajūsmu un platu smaidu, jo zina, ka tētios noteikti viņu sabučos, pašūpos augstu gaisā un teiks: "Čau mana, mazā sievelīte!"


Arī vakaros, kad jāiet čučēt, Tētis ir blakus un palīdz mazo iemidzināt, dziedot šupuļdziesmu "Aijā žūžū, lāča bērni". Esterīte ir sajūsmināta par tēti, kad Artis maina autiņus, tad viņa zina, ka būs plunčāšanās pa ūdeni mazliet ilgāk, kā mamma ļauj un daudz interesantāk, jo autiņbiksītes pirms uzvilkšanas Estere dabū pati apčamdīt un tā teikt pārbaudīt.

 

Esteres tētis mājās ir arī pudienas laikā un bieži vien dod meitiņai pusdienas, bet, lai tās garšotu vēl labāk, viņš tēlo lidmašīnas skaņas un ja ēdienam ir klāt arī gaļa, tad tētis priecīgi kā hokeja fans atkārto gaaļa, gaaļa un meitiņas mutīte ar platu smaidu gaida kārtējo biezeņa karotīti :)


Un ar Esteres niķiem un raudāšanu viņš vienmēr tiek galā meitiņu uzmundrinot ar smaidu.

Esteres mamma Saiva

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

12. Oct 2009, 09:05

hm.... tā vien šķiet ,ka visus iepriekšējos komentārus ir pierakastijis viens un tas pats cilvēks 😃
Lai vai kā! labs stāsts 😃