Alternative content

Solo dziedātāja Rēzija Ieviņa

06. Jun 2010, 19:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā svētdienā TV ekrānos varēji dzirdēt, kā dzied mazā talantīgā Rēzija Ieviņa, kurai ir 5 gadi un kura dziedāja dziesmu "Maza, maza meitenīte".

 

Kā jūs pamanījāt Rēzijā talantu?

 

Meitiņā Rēzijā talantu pamanījām jau no pirmā skaļā un priecīgā brēciena Dzemdību namā. Tā arī sākās jau pirmajiem mēnešiem saikne ar mūziku. Pie mazākajiem troksnīšiem viņa dungoja un kustējās līdzi. Mazajai augot lielākai, viņa arvien vairāk izrādīja interesi par dziedāšanu.

 

Var teikt, ka meitiņa ir solo dziedāšanas mīle, jo mājās ik brīdi viņa dzied. Sākums sākās jau no 1 gada un 8 mēnešiem, kad Rēzija sāka apmeklēt privāto bērnudārzu „Namiņš” un tur mācījās dziedāt un dejot.

 

Vai ir gadījušies kādi jautri un komiski atgadījumi?

 

Jautri atgadījumi ar Rēziju gadās katru brīdi. Pats lielākais prieks ir tas, ka pēc dažādiem koncertiem un konkursiem stāsta par saviem iespaidiem un māca savai māsiņai, brālēniem un visiem draugiem.

 

Vai plānojat dziedāšanas talantu attīstīt tālāk?

 

Liels prieks, ka esam piedalījušies divas reizes vokālistu konkursā „Cālis”. Šogad tikuši tālāk no Vidzemes priekšpilsētas. Es domāju, ka ar Rēzijas iniciatīvu un vēlmi darboties, domāju, ka mēs turpināsim apmeklēt dažādas nodarbības un attīstīt viņas talantu.

 

18. Oct 2009, 12:42

Man arī patika. Supermeitene 😀

18. Oct 2009, 10:24

Super,man patika😀
Malacis😀

18. Oct 2009, 10:20

ļoti skaisti nodziedāja, man patika 😀 vēlu veiksmi talāk! ;-)