Sentiments pepy prātā

Sentiments pepy prātā

15. Oct 2010, 11:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas pepy dienasgrāmata. Bērniem 5 gadi un 4 mēneši.

 

Šonedēļ kaut kā sāku dikti kavēties atmiņās! Kā ar vīru iepazināmies, kā pirmoreiz tikāmies, pirmais skūpsts , bildinājums utt! 

Ja man kāds būtu teicis, ka atradīšu savu mīlestību internetā-nekad tam nenoticētu! Bet tā viņš ir! Ar vīru mēs iepazināmies vienā interneta spēlē, kuru spēlējam vēl joprojām ! Maza izklaide priekš mums :) Apmēram gadu sarakstījāmies, bet tad mums abiem bija attiecības-par laimi neveiksmīgas! Un kad beidzot tikāmies, vairs negribējām šķirties nemūžam! 

Skumstu pēc viņa ļoti! Priecē tas, ka viņām Vācijā daudzmaz  viss ir nokārtojies! Ir patstāvīgs mājoklis-beidzot! Savādāk mētājās no mājas uz māju! Ticis dzīvot tuvāk darbiņam-ietaupīs ievērojamu summu, ko iztērēja ceļā!  

Ar katru nedēļu un dienu paliek emocionāli grūtāk! Dēls ar visu laiku prasa, nu kad beidzot būs tētis mājās!


Jā! Par brīnumu dēls manu vīru ik pa laikam nosauc par tēti! Kaut gan zina, ka nav īstais tēvs un ar īsto tēvu reti, bet nu šad tad tiekas! Puika vienreiz ieminējās, ka viņam esot divi tēti! :) Bet pārsvarā vīru sauc vārdā!



Cīnāmies ar burtiņu mācīšanos.. Nu neparko negrib mācīties, bet uz skolu grib, lasīt grib! Bet tiklīdz viņam nesanāk ar pirmo reizi, sāk raudat un klusē! Vairs ne burta no viņa neizdabūt! Viņš nemāk zaudēt! Kā lai viņam to iemāca? Kā lai iegalvo to, ka nevar vienmēr viss uzreiz sanākt un nevar vienmēr vinnēt? Dienu no dienas, runāju stāstu, bet šķiet, ka bezjēdzīgi! Kā pasaku, ka nav pareizi vai kaut kas nav sanācis vai ir palicis otrais, uzmet lūpu un viss! Bet nekas, nepadošos! Gan izdosies mums viss! 

Ir pagājušas jau 3 nedēļas! Atskatoties uz tām ir bijis visādi! Gan labās dienas, gan ne tik labās dienas!


Zobiņi mūs moka vēl joprojām! Bet nu mazā nedaudz mierīgāka ir palikusi! Bet izgulējusies, protams, vēl joprojām neesmu!


Ar actiņām, manuprāt, ir labāk. Nezinu, ko ārste teiks. Ceru, ka nebūs jāveic mazajai kanālu tīrīšana! 


Piebarošana ir uzsākta ļoti veiksmīgi! Mazai ļoti garšo burkānu/kartupeļu biezenītis un banānus vispār varētu ēst un ēst! Bet nu visu normas robežās! 

Mājās viss brūk un jūk! Nu var redzēt, ka mājās nav vīrieša! Nav kas naglu iedzen, kur vajag, nav kas salabo! Bet nu štrunts, nekas super ārkārtējs nav noticies, bet par sīkumiem kreņķi neķeršu! 


Ceru, ka tie mēneši, kas ir priekšā pazibēs vēl ātrāk! Ļoti vēlos satikt vīriņu! Ļoti, ļoti ilgojos! 

Savu apņemšanos neēst pēc sešiem pildu godprātīgi! Ir vakari, kad grūtāk! Bet kopsummā nav ne vainas! 


Vēlos uzsākt arī vingrošanu! Atradu tepat netālu no mājas aerobiku par pieņemamu cenu! 2x nedēļa pa vakariem 1h gara nodarbība! Tikai jāsameklē, kas mazo skatīsies! 


Pieteicu mazo bēbīšskolai! Trešdien būs pirmā nodarbība! Ceru,ka mums tur ies forši un atradīsim jaunus draugus! :)

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Paprovējiet MK DVD "Spēles ar burtiņiem" - bērniem ļoti patīk šī burtu mācīšanās metode, tā ir kā rotaļa

http"//veikals.maminuklubs.lv

Nemaksā dārgi, var pasūtīt uz mājām