Rodrigo Dzintaru ome ar opi un Kauguru ome ar opi

Rodrigo Dzintaru ome ar opi un Kauguru ome ar opi

16. May 2011, 18:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Rodrigo ir bagāts , jo ir ome Vineta un opis Ralfs ,kura dzīvo Jūrmalā Dzintaros.

 

Vineta un Ralfs ir vecāki manam vīriņam.  Mani vecāki un Rodrigo ome un opis Ilze un Juris arī dzīvo Jūrmalā tikai Kauguros. Abi vecvecāki ir gādīgi un bija priecīgi par mazdēliņu. Saviem vecākiem, es pirmā no ģimenes, uzdāvināju mazdēlu:) Brālis vēl kavējas, bet māsai bišķi par agru vēl:) Bet vīra vecvecākiem Rodrigo ir 6. mazbērns. Cik zinu drīz būs arī 7. mazbērns, tik dzimumu vēl nezinām. Mans vīrs savā ģimenē ir pastarīts. Pagaidām dominē puikas (4), bet meitenes tik (2).

 

Mani vecāki ir ļoi lepni un lolo mazo mazdēliņu. Maniem vecākiem šī ir pirmā pieredze, kad iejūtas vecvecāku lomā. Bet ziniet, ļoti labi sanāk. Vīra vecāki ir jau ar lielu pieredzi:D Es kad biju stāvoklī , abas omes teica, ka būs puika! Es uz to laiku arī jau zināju 100% , ka būs dēls, jo taisiju ģenēiskās analīzes. Vienīgi, kad vārdu izvēlējāmies, vecvecāki par mūsu izvēlēto vārdu bija šokēti,jo abas omes vairāk nosliecās uz vārdu Roberts. Nu nepiestāvēu Rodrigo vārds Roberts:D

 

Es uzskatu, ka Rodrigo tikšanās ar vecvecākiem dod daudz pozitīvas emocijas. Vecvecāki ir vajadzīgi mazbērniem, jo viņiem ir savādāka dzīves uztvere un pieredze, daudz jauna māca mūsu dēliņam.

Kauguru opis ciemos slimnīcā pie Rodrigo

 

 

  Kauguru opis ar Rodrigo 3 mēn.

 

 Kauguru ome ar Rodrigo un mani 2008.gads 25.septembris Rodrigo v/d!

Kauguru ome ciemojās, kad Rodrigo atveda mājās no slimnīcas:)

Dzintaru ome

Rodrigo Vecvecāki vienkopus

Dzintaru ome un opis

Paskatoties bilžu arhīvā, vairāk bildes ir ar maniem vecākiem ,iespējams tāpēc, ka vienu brīdi mani vecāki arī dzīvoja Jelgavā:) Bet tas nekas, viss vēl priekšā! Taisīsim fotosesiju- vecvecāki un Rodrigo!

 

1

29. Jul 2010, 12:43

Ja jau sakiet, ka ir līdzigas tad jau ticēšu Jums 😃

taschinka taschinka 28. Jul 2010, 16:42

sandrulish-piekritu 😀

28. Jul 2010, 14:14

Cik jauki un mīļi!!!
Vēlreiž atkārtošos, ka Ieva ir mammas kopija....")