Ralfiņam vēl trīs burkāngrauži!

Ralfiņam vēl trīs burkāngrauži!

11. May 2011, 12:59 Muuna Muuna

Ralfa pirmos zobiņus gaidījām vēlāk, jo arī mums ar vīru tie iznākuši vēlāk, bet pirmos divus apakšējos zobiņus sagaidījām īsi pēc sešu mēnešu jubilejas.

Nu jau Ralfiņam ir septiņi mēneši un varam lepoties ar vēl trīs jauniem zobiņiem - viens lielais priekšzobs un abi t.s. acu zobi. Domāju, ka jau nākamajā nedēļā parādīsies arī otrs priekšzobs.

Pagaidām esam iztikuši bez trakām ceremonijām un medikamentu lietošanas. Ir brīži, kad mazais ir niķīgāks, bet es to norakstu uz vēl kādu jaunu parādību- Ralfiņam ir sācies izteikts mammošanās periods. Atliek man nozust no viņa redzeslauka kā mazais sāk protestēt. Ātri vien bērni pierod pie nedalītas uzmanības. Mums tas sākās līdz ar draugu kāzām, kurās bijām ieaicināti un mazais ļoti daudz bija pa rokām. Tā nu ātri pierada un pēc tam vairs nekur citur nevēlējās, kā vien opā. Protests bija spals un skaļs :) Pagāja vairākas dienas līdz atgriezāmies ierastajās sliedēs.

 

Bet mammošanās gan ir pieņēmusies spēkā. Un ir pat forši, lai arī pagrūti. Ikreiz, kad paņemu mazo rokās, viņš apķeras ar rociņām stipri, stipri man ap kaklu, iespiež degunteli man plecā vai pie vaiga. Tik mīļi! Un arī man laime pilnīga :)

 


1

Muuna Muuna 21. Jul 2010, 11:06

hm, tikai tagad aizdomājos. Laikam taču es arī esmu sajaukusies un mums ir nevis divi acu zobi, bet tie otrie no vidus 😀 Man šķiet, jo tālāk, jo grūtāk saprast, kas aiz kura tur nāk un kā tos sauc. Tad mums noteikti tie nav acu zobi, ja tie ir trešie no vidus 😉