Pirmās kopīgās Lieldienas ar Mikusu

Pirmās kopīgās Lieldienas ar Mikusu

14. Jan 2011, 20:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmās mūsu kopīgās Lieldienas nu ir aizvadītas, un kā beigās izrādījās, tad kopā ar mazu ķiparu tās var izvērsties par diez gan jautru pasākumu. Jo pašiem jau bija aizmirsies kā ir priecāties Lieldienās kaut vai par to, cik skaistas oliņas ir sanākušās, kā arī par to, kuram tā ola tad izrādīsies stiprāka.


{pic:1}


Centāmies mazo iesaistīt visās aktivitātēs, lai arī viņš man vēl ir maziņš, tomēr izrādīja interesi par visu apkārt notiekošo un cītīgi vēroja oliņu krāsošanas procesu, un pats arī piedalījās, lai gan tā vairāk izrādījās par tādu kā rotaļu, jo visu laiku bija mēģinājumi, to olu iedabūt mutē. Taču vislielāko prieku Mikusam izraisīja šūpošanās, tad nu smaids bija līdz ausīm, jo tas tomēr bija kaut kas nebijis un savādāks, nekā šūpošanās uz rokām :)

 

Liels paldies Māmiņu klubam par jauko DVD, kas uz šo brīdi patiešām noder, jo nu cik tad vairs palicis un manam mazajam rakarim būs jāsāk nogaršot arī citas lietas, jo jūtu jau, ka pēdējā laikā viņš man sāk reizēm prasīt biežāk ēst, it īpaši tad, ja ir bijusi aktīva darbošanās, viņš jau man tāds ļoti kustīgs, ne mirkli negrib pagulēt mierā, visu laiku vajag velties un censties rāpot. Tāpat arī noder padomi par sēdēšanu un rāpošanu, kā palīdzēt mazajam apgūt šīs iemaņas, nepieļaujot klasiskās kļūdas, piemēram , sēdināšanu spilvenos.

 

{smallpic:2}

 

Un vēl mums abiem ar mazo ļoti patika vingrošana māmiņai ar mazuli, nu es tagad mājas apstākļos varēšu piestrādāt pie formas uzlabošanas un, kā izrādījās, tad mazajam ļoti patīk, ja viņu cilā, it īpaši sajūsmu izraisīja ripināšana pa rokām. Tā nu mums tagad katru pēcpusdienu pēc pastaigām būs ar ko nodarboties...pats galvenais, ka prieku tas sagādā mums abiem! :)

 

Liene Strazdina