Piedzīvojums gan mammai, gan Jēkabam

Piedzīvojums gan mammai, gan Jēkabam

04. Jun 2010, 18:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar Mazo staigātāju nodarbību apmeklēja arī mūsu blogotāja Rebeka Šulca, kurai pasākums šķita gana interesants, lai nāktu vēl. Bet sīkāk, lai pastāsta viņa pati.

 

Vakar bijām uz Māmiņu kluba Mazo staigātāju nodarbībām. Jau, kad pieteicos, bija tāds patīkams gaidīšanas prieks. Man arī bija iespēja izrauties no mājas, bet Jēkabam savukārt redzēt citus bērnus. No rīta, protams, kā jau vienmēr viss stresā un panikā, jo kavējam.

 

Bet mūs pagaidīja un sanāca, ka nokavējām tikai kādas 10 minūtes. Atnācām, Jēkabiņš bija šokā, pilns ar tādiem kā viņš, iepriekš bija redzējis līdzīgos tikai pa vienam. Visi runā, bērni murmulē, čīkst un pīkst. Jēkabs pimajā brīdī  sabijās un gandrīz sāka raudāt, bet jau pēc brīža viņam iepatikās un tad bija ko noņemties.

{pic:1}

Nodarbībā kopā ar citiem mazuļiem.

Viņš raustīja citus bērnus aiz ausīm un ņēma nost mantas, uztvēra tos kā rotaļlietas. Es savukārt klausījos, ko stāsta vadītāja un uzdevu savus jautājumus.

{pic:2}

Pēc nodarbības arī jāuzēd.

Kopumā man ļoti patika, bija interesanti gan man, gan bēbim. Uzzināju visu, ko gribēju,  ko drīkst un ko nē. Atmosfēra arī super, domāju noteikti iesim arī uz nākošo nodarbību, lai gan vēl nezinu, ko jautāt, bet pačupošanās pēc noteikti aiziesim.

 

Rebeka  

Arī Tu vari pieteikties uz Mazo staigātāju nodarbību 22. oktobrī ŠEIT!

16. Oct 2009, 21:21

😀 😀 😀

16. Oct 2009, 12:34

Nju jums forši gājis!!!!
😀😀😀