Pateicoties MK, mans bēbis atradinājās no knupīša

Pateicoties MK, mans bēbis atradinājās no knupīša

23. Dec 2010, 11:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs jau sen bijām domājuši par to, ka mūsu meitiņai būtu laiks atteikties no knupīša, bet nezinājām, kā to izdarīt un kad  būtu īstais laiks ?


Tā nu  es sēžot  šeit pa dienu, Māmiņu Klubā, redzēju, ka ir tāda iespēja pieteikties uz filmēšanu par knupīša  atradināšanu! Protams, mēs pieteicamies- tad  manai peciņai  bija 1,4 mēneši . Tā nu es pēc raidījuma filmēšanas, tā vēlreiz visu pārdomāju un  secināju, ka es būšu stipra un es to  varēšu  izdarīt un  tas izdosies!

 

Tā nu pienāca jauna diena  un es sāku  ar  sosītes metodēm, visām ko iepriekšējā  vakarā  bijām izrunājušas! Sāku ar to, ka sosu  saīsināju ik pēc laika,  kad viņa prasīja, tad secināju, ka tas mums  neies  cauri!

 

Tad  es nepadevos un ņēmu  talkā nākošo metodi, kad atdevām  suņiem-  tas arī  negāja  cauri.  Mazā redzēja, ka  suns sāka grauzt, tad bija  histērija lielāka pa lielāku.

 

Tā nu pēdējais variants pienāca, un es vēl nepadevos nemazs. Tad es ņēmu  talkā sosas piesiešanu pie gultiņas un tā katru dienu es garumu samazināju un, re, tagad mums pie gultiņas stāv, kā dekors, bet mums  nemazs viņu  vairs  nevajag. Tagad  man ir  daudz  vieglāk ap sirsniņu, ka es zinu, ka man  nav jādomā vairs par to vai kaut kur neesmu  atstājusi  vai kur nu  ir pazudis :) Bet,  kā  maza ierauga pretim nākošo bērniņu,  kuram ir sosa, tad mazā pele saka-  bēbis :)

 

Ta, ka es varu  pateikt vēlreiz  LIELU Paldies Māmiņu Klubam par lielo padomu  un palīdzību!

 

Pastāsti arī Tu, kā atradināji mazo no knupīša un laimē sev kafiju, bet mazulim- sporta pudeli! Uzzini vairāk par konkursu ŠEIT!

 

1