Pārsteigums Rodrigo vecvecākiem un tantei.

Pārsteigums Rodrigo vecvecākiem un tantei.

26. Feb 2011, 09:38 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Vēl mēs paspējām uztaisīt pārsteigumu arī maniem vecākiem. Aizbraucām ciemos pie Rodrigo vecvecākiem uz Jūrmalu. Es bieži tā daru, ka nepabrīdinu atbraucu ciemos:) Šoreiz sanāca divatā aizbraukt, bez vīra jo bija darba diena. Pārsteigums izdevās. Tad mēs kopīgi devāmies uz jūru un mēžu pie kāpām pastaigāties. Rodrigo kārtīgi izskraidijās pa kāpām un skaisto mežu. Tik sen nebiju bijusi pie jūras. Tik forša diena bija kopā ar vecākiem. Pastaigai pievienojās arī mana jaunākā māsa ar savu draugu!

Tad mēs aizgājām arī pie jūras pastaigāties. Rodžītim patika balstās smiltiņas un protams jūras ūdens. Bija visu laika jāvaktē lai dēls neieskrien ūdenī. Mana māsa un Rodžīša tante veiksmīgi tika galā ar uzdevumu "Rodrigo nepeldēsies jūrā "

Vēlāk vectēvs mazdēla uzmanību novērsa ar koka gabaliņu ar kuru kopā spēlējās. Tā viņi kādu laiku spēlējās līdz pie horizonta neparādījās suns.

Suns bija liels, bet draudzīgs. Rodrigo izrādija interesi par suni, saucot "vau, vau" skaļi un tuvojoties sunim. Suņa saimniece redzot, ka dēls izrāda interesi nāca mums klāt. Es pati baidos no suņiem, bet šajā reizē man bija liels miers. Rodrigo samīļoja suni paglaudija un kopā nofotogrāfējās.

Tad Rodžītis no lieliem priekiem sāka lēkāt un krist smiltiņās. Vēlāk pastaigu turpinājām līdz spēļu laukumam. Tā mēs pavadijām laiku kopā ar manu ģimeni un dēla vecvecākiem un tanti.

Katra satikšanās ir tik daudz ar labu un pozitīvu iespaidu gan man un dēlam, gan vecvecākiem.

***

Pastāsti, kādus pārsteigumus Tu sagādā apkārtējiem, iesūtot ziņu šeit!