Parādi mums "zaļās" lietas un laimē

Parādi mums "zaļās" lietas un laimē

27. Jul 2012, 10:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zaļais dzīvesveids nesākas un nebeidzas tikai ar domāšanu. Ir vajadzīga arī rīcība, lai patiesi varētu teikt, ka esi "zaļa dzīvesveida" piekritējs!

Iepriekšējā reizē lūdzām rakstīt blogu par to, ko tu saproti ar vārdu savienojumu "zaļais dzīvesveids"! Šoreiz aicinām pastāstīt par "zaļām" lietām, kas savu vietu atradušas jūsu ģimenē! Un  - lūdzam, ne tikai par tām pastāstīt, bet arī tās atrādīt mums! 

Tas var būt pilnīgi jebkas - iespējams, tavs mazulis ir iecienījis tieši ekoloģisku, mazuļiem paredzētu pārtiku - nobildē to, pastāsti, iepazīstini ar produktu arī mūs! Vai varbūt visa ģimene kopā iepērkaties specializētos veikalos, tirdziņos? Vārdsakot - parādiet kaut ko "zaļu", kas mājo jūsu ģimenē!

Balviņa

Spirulīna no Raw Garden!

Spirulīna ir zaļā aļģe, kas aug sāls ezeros tropiskajā klimatā. Tās zili zaļā krāsa norāda uz lielo hlorofila daudzumu aļģē. Hlorofils piedalās sarkano asins ķermenīšu veidošanā un bagātina asinis ar skābekli.  

Spirulīna ir bagātīgs olbaltumvielu avots un stiprina imūnsistēmu. Spirulīna satur līdz 70% olbaltumvielu, tai skaitā visas neaizstājamās aminoskābes. Tā normalizē svaru un asinsspiedienu, samazina sirds -asinsvadu slimību un vēža risku.

Spirulīna ir spēcīgs antioksidants un tās sastāvs ir ļoti bagāts ar A, B1, B2, B6 un K grupas vitamīniem.

Spirulīna satur 50 reizes vairāk dzelzs nekā spināti, 25 reizes vairāk kalcija nekā piens un 6 reizes vairāk olbaltumvielu nekā olas.

Ieteicamā dienas deva: no 10-20 tabletēm dienā, sportistiem no 20- 40 tabletēm dienā. Iesakām cilvēkiem ar paaugstinātu fizisko un psiholoģisko slodzi, veģetāriešiem, vegāniem, sportistiem.

 

IESŪTI SAVU BLOGU ŠEIT!

Gaidīsim stāstus līdz 31.jūlijam ieskaitot.