Nr.1 mājas aptieciņā ir divi produkti!

Nr.1 mājas aptieciņā ir divi produkti!

26. Dec 2011, 22:23 saulux10 saulux10

Katra Māmiņa vēlas savam mazulim visu to labāko un arī vēlas labākos ādas kopšanas līdzekļus.


Mūsu Nr.1 mājas aptieciņā ir divi produkti,pirmais ir Bepanthen ziede un otrs Sudocrem.Tātad pastāstīšu kā iepazinos ar šiem produktiem...

 

Tātad ar Bepanthen ziedi iepazinos jau tad kad gaidīju mazo, lasīju par ziedi dažādos bukletiņos, arī farmaceiti ieteica šo ziedi,ka tas ir labs ne tikai mazulim , bet arī māmiņai.Taukaina ziede sausas ādas kopšanai,krūts dziedzeru kopšanai,kā arī zīdaiņu aprūpei.

 

 

Ar Sudocrem iepazinos slimnīcā,kad mazā nāca pasaulē, visām māmiņām Mēness aptieka dāvāja dāvanu, tostarp produktu klāsta bija Sudocrem produkts-tas ir ādu reģenerējošs un aizsargājošs krēms.Ūdeni atvairošā pamatmasa veido aizsargbarjeru,kas pasargā ādu no urīnā esošiem kairinātājiem.Pārbaudīta un uzticama palīdzība autiņu radīta ādas apsārtuma gadījumā.

 

 

Pastāstīšu kā šie produkti ir ataisnojoši sevi un kādos gadījumos palīdzējuši mums...


Bepanthen ziedi jau izmantojām pirmajā dienā maniem sāpošajiem krūts galiem,to sāpe bija tik spēcīga ka nespēju aizmigt,tad nu ņēmām šo ziedi un uzklājām uz krūts galiem un ap tiem nepagāja ne stunda un sāpes rimās kā ar nazi noņemtas, sāpes norimās un vairs neņēmās spēkā, droši varēju likt mazuli pie krūts, nedomājot,ka mani mocīs šīs šausminošās sāpes,tas bija pirmais plus šai ziedei.

 

Otrkārt šo ziedi izmantojām,kad bijām pārbraukuši mājās no slimnīcas,mazajai bija nedaudz apsārtis dupsis,nomazgājām dupsi,tad nu ņēmām šo ziedi un uzklājām uz apsārtušo vietiņu, tas tiktiešām ir brīnumlīdzeklis, jo dupsīša apsārtums bija noņemts, nebija jāmokās vairākas dienas, bet pietika tikai ar vienu reizi kad uzklājām,tas jau bija otrs plus.

 

Trešo plusu pielika vīrs, darbā bija nobrāzis roku un guvis lielu nobrāzumu, tad nu sieviņa devās ar Bepanthen ziedi pie vīra rokas un sasmērējām, ziede brūci pārvilka ar tādu kā plēvīti,kas neļauj iekļūt citiem mikrobiem,pēc dažām dienām brūce bija sadzijusi un Bepanthen krēms ieguvis savu trešo plusu, tad nu šis ir līdzeklis Nr.1 kuru izmantojam visa ģimene ne tikai mazulis.

 

Par Sudocrem iepriekš nebiju dzirdējusi,tad nu mums uzdāvināja šo brīnumlīdzekli, un ja reiz uzdāvināts, tad arī jāpamēģina kāds tas ir un kam īsti domāts.Bērniņa dupša līdzeklis ;)

 

Šo krēmu uzsmērējam kad dodamies garākos pārbraucienos ar mašīnu,tad tomēr mazulis nevar dzīvoties ar pliku dupsi un autiņš paliek slapjš un tik bieži nesanāk to nomainīt, tad nu mums ir aizsargāts dupsis no mitruma un dažādiem kairinātājiem.

 

Vienu reizi sanāca tā ka uz dupša bija paliels apsārtis plankums,tāda kā čūliņa,īsti nezinu no kā vai tas bija urīns vai kakiņas, bet katrā ziņā nolēmu uzziest šo krēmu un pamēģināt vai arī šādam gadījumam tas palīdz,pirmajā dienā čūliņa nogāja, bet apsārtums vēl palicis, ejot gulēt uzziedām atkārtoti un no rīta mūsu mazais dupsītis bija vesels kā rutks,tad nu šis līdzeklis ir ataisnojis,savu raksturojumu un iekritis mūsu sirsniņās,šis krēms ir arī Nr.1 mūsu aptieciņā, bez kura nespējam iztikt:) Tas dodas līdzi mūsu garākajos pārbraucienos un sargā mūsu mazuļa dupsīti, lai arī viņš jūtas ērti un konfortabli! :)

 

Pastāsti par sava mazuļa aptieciņas līdzekli Nr.1 un laimē Māmiņu kluba vecāku skolas apmeklējumu!

saulux10 saulux10 16. Feb 2011, 10:51

es nedomāju ka ir neveselīgs, bet gan ja nebūtu laba😉

saulux10 saulux10 16. Feb 2011, 09:58

mums sudocrem patīk un ja jau būtu neveselīgs,tad jau tādus neražotu,bet kaut gan šajos laikos neko nevar zināt, bet es pieturēšos pagaidām pie šī!