Mūsu pirmā nedēļa b/d, esam veiksmīgi adaptējušies!

Mūsu pirmā nedēļa b/d, esam veiksmīgi adaptējušies!

13. Jul 2011, 11:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir pagājusi nedēļa, kopš Emīlija apmeklē jauno Valdorfa b/d.

 

Emīlijai iet labi, pat ļoti labi. Vakar un šodien jau priecīga ieskrēja grupiņā, tik pamājot tētim "Čav" uz atvadām.

 

Tikai pirmo dienu palikām līdz pusdienas laikam, pārējās dienas palika pilnu dienu. Skatījāmies, ka pirmajā dienā gājis ir ļoti labi, ka nav bijusi niķīga, dažreiz uzmetusi lūpu un gribējusi raudāt, bet tas ātri pārgājis.

 

Otrā dienā jau labi esot iemigusi pusdienas laika miedziņā, esot pat pirmā iemigusi.

 

Arī ēdusi esot labi, pirmajā dienā tā nebija, jo atpakaļceļā notiesāja 3 banānus, tad sapratu, ka bērns badā, nav ēdis; bet tagad jau pat vienu banānu atceļā vairs negrib – tātad, puncis pilns.

 

Pagaidām ir nelielas nesaprašanās ar auklītēm, jo tā kā grupiņa ir jauna, auklītes mainās; beidzot gan laikam ir nostabilizējušās trīs auklītes, cerams, ka nemainīsies vairāk.

 

Man liels prieks, ka Emīlija ir iedzīvojusies, ka viņai patīk un ar lielu prieku no rīta dodas uz dārziņu. Pagaidām visiem, gan bērniem, gan auklītēm ir adaptēšanās un sarašanas posms. Nākamajā nedēļā arī būs vairāk bērniņi grupiņā, jauki, ka Emīlija jau ir pieradusi, un ,ja kāds jaunais bērniņš vēl raudās, tad viņai negribēsies raudāt un skumt līdz.

 

Pastāsti, kā jūsmājās notiek vai notika adaptācija bērnudārzam un laimē rotaļlietu Mr.Bucket no XS rotaļlietām! Iesūti ziņu šeit!

 

Labs palīgs enurēzes ārstēšanā - Huggies® DryNites®

 

1

Uzzini vairāk!