Mūsu mīļais tētis

Mūsu mīļais tētis

02. Jun 2010, 18:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mika tētis Andris.

{pic:1}

Ga-ga, gu-gu, mani sauc Miks, vēlos pastāstīt nedaudz par savu mīļo ‘’tete’’. Mīļi man ir abi vecāki, par māmiņu arī varu pateikt daudz labu vārdiņu, bet tēma šoreiz ir par ‘’tete’’.

 

Man netrūkst viņa uzmanības, netrūkst viņa glāsti pār manu galviņu, jūtu arī slapjas bučiņas uz vaiga, pierīti, vēderiņa, kājiņām, un kur nu ne – kili kili - kut pēdiņas. Viņš ir liels un spēcīgs, jūtos drošs un viņa rokās jūtu siltumu, kur patīk man mazliet atlaist galviņu un čix – ačeles man ciet. Dariet ko gribiet- es mazliet atpūtīšos.

 

Tātad, šoreiz rakstīšu par to, kā mans ‘’tete’’ ieaijā mani uz čučumuižu, jo tas viņam padodas tīri labi. Māmiņa pavada visu dienu kopā ar mani, jo ‘’tete’’ rūpējas par mūsu nākotnes labklājību, un sevi atdod darbam. Bet es nedusmojos un neķeru kreņķi, jo zinu ka pienāks vakars un viņš būs kopā ar mums, man blakus, un būs brīdis, kad ‘’tete’’ mani uzrunās vērt actiņas ciet.

 

Nu tad tā – mans ikvakara rituāls- esmu ielikts gultiņā, bet ne par ko actiņas ciet negribu vērt, vēlos vēl mirklīti paskatīties uz saviem gādīgajiem sencīšiem. ‘’Tete’’ ļauj mammucei iet atpūsties un tad nu sakas mūsu puišu lietas. ‘’Tete’’ padodas ar manīm runāt, viņš dara tā un šitā, silti un mīļi, bet man tomēr uznāk niķis un gribu ‘’opā’’. Nedaudz tak ir jāpārbauda viņa izturība un pacietība, bet viņam tā ir liela.

 

Tad nu notiek tas jautrākais, esmu roku tvērienā, šūpojos un šūpojos..Jūtos kā spalvu mākonītis plašajā pasaulē, bet tomēr drošībā, jo ‘’tete’’ pilda manu kārtējo iegribu.

 

Viņš stāsta man visādas lietiņas, kas gaida mūsu kopīgā nākotnē (ko darīsim, kā būs, kas sagaida.

 

Sajūtot viņa rokas siltumu un klusos čukstus, es jūtos tik drošs, labprāt pastieptu savas roķeles un apķertos ap kaklu, bet esmu tikai 2.mēnešus vecs, nespēju vēl tās kontrolēt. Gribu pateikt, izkliegt ‘’Tu esi vismīļākais ‘’TETE’’ uz pasaules!!!’’, bet nespēju, tāpēc sniedzu viņam smaidu.

 

Tad ‘’tete’’ sāk šņākt – ššš, čučināt – čuč čuč čuč, man tas tīri labi patīk, jo actiņas veras ciet un jūtos kā sapnītī.

 

Ar to visu gribēju pateikt, lai arī ‘’tete’’ strāda 6 dienas nedēļa un pārnāk mājās vakarpusē, viņam atliek laika rūpēties par mums (mani un māmiņu), lai arī viņu pārņem nogurums grūto darba dienu dēļ. Viņš nekad nepaies garām mums un sniegs savu mīlestību. Tāpēc jau tas ir MŪSU MĪĻAIS TĒTIS!!!

 

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

15. Oct 2009, 15:17

Apsveicu Miku ar superīgo tēti! 😀