Meitiņas peciņas tētis

Meitiņas peciņas tētis

14. May 2010, 18:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Konkursam tiek pieteikts tētis Dmitrijs Jesinskis.

{pic:1}

Biju 7.grūtniecības mēnesī,kad jau trešo reizi abi kopā ar draugu braucām uz sonogrāfiju.Bija īpašs satraukums, jo pastāvēja iespēja, ka beidzot uzzināsim, kas mums būs- metiņa vai dēliņš:)

 

Kādu laiku daktere pētīja monitorā bērniņu, tad to pagrieza pret mums un sāka stāstīt kur bērniņam atrodas rociņas,kājiņas,utt.,bet tad viņa piebilda ka mazais gan īsti nerādoties. Tad draugs viņai uzjautāja, vai mēs tomēr šodien uzzināsim, kas mums gaidāms. Daktere pasmaidīja: "Meitiņa." Viņa teica. Jutos pārlaimīga, paskatījos uz draugu un ieraudzīju viņa acīs asaras. Viņš tik ļoti vēlējās meitiņu peciņu:)

 

Draugs bija klāt, kad dzima mūsu peciņa. Viņš bija ļoti laimīgs, ka varēja būt līdzās.


Man drebēja rokas, kad pirmo reizi turēju rokās savu princesīti, bet mūsu tētis tajā pašā laikā droši ķērās klāt autiņbiksīšu maiņai, grieza nadziņus. Naktīs tētis cēlās ar mums. Tagad, kad meitiņu barojam ar piena maisījumiem, tētis ceļas, lai pabarotu savu princesīti un mamma varētu atpūsties..

 

Tagad rakstu un ik pa laikam paskatos uz gultu, kur draugs ar meitiņu tik aizrautīgi spēlējas, meitiņa ar smaidu sejā un mirdzošām acīm skatās uz tēti, kurš visādos veidos cenšas to izklaidēt. Tad tētis lūdz pastāstīt viņa princesītei, kā viņai gājis, un pēkšņi meitiņa iespiedzas un sāk savā valodiņā runāt. Tēta sejā parādās pārlaimīgs smaids:) Skatoties uz šo ainiņu, droši gribas teikt-mūsu tētis ir vislabākais!!

 

Zane Daugule

 

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!