Mazuļa pūriņa sagādāšana

Mazuļa pūriņa sagādāšana

27. May 2011, 17:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribēju jautāt, ja grūtniecības laiciņš ir pavisam neliels, kura dēļ vēlos palikt anonīma, vai ir labi sākt gādāt lietas mazulim?

 

Ratus gan nopirku jau vasaras sākumā, jo likās, ka mazais pieteicies, bet nebija. Tā kā mums ļoti lielas grūtības bija ar tikšanu pie mazā, man ir bail ko sasteigt. Citi saka, ka pirms dzemdībām neko pirkt nevajag, bet kā jūs domājat? Nu kur mans mazulis gulēs, ko viņam vilkšu, ja pirms tam neko nevarot pirkt. Un galu galā visu sapirkt uzreiz ir dārgi. Es jau patiesībā meklēju lietotas lietas, jo sanāk lētāk.

 

Un jā, kāda ir jūsu attieksme pret mazuļa mantām, kuras pirms tam ir lietojis svešs bērniņš? Pirms ko pērku, vienmēr novērtēju vai gribu, lai mans mazais guļ šādos ratos utt.

 

Droši vien šad tad vēl kaut ko uzrakstīšu, par to, kā mums iet.

 

Bilde no Flickr.com

09. Aug 2010, 12:06

Es sāku visu pirkt 4. mēnesī. Neticu visiem māņiem. Pirku pamazām līdz pat 8.mēnesim. Biju sastādījusi sarakstu. Protams, drēbītes nopirku vairāk nekā sarakstā.
Lietota mums nekā nav. Bet tas ir tikai mans personīgais uzskats. Man pašai neptīk vilkt lietotas drēbes, tādēļ nevaru uzvilkt arī savam mazulim lietotas. Un ja jau varu atļauties nopikt jaunas, tad kādēļ gan ne.

08. Aug 2010, 17:53

Esmu diezgan māņticīga,tāpēc pūriņu sāku gādāt tikai pēc septītā mēneša.

08. Aug 2010, 14:42

es mantas gadaju visas grutniecibas laika. bet parsvara tadus nopietnakus pirkumus izdariju tad kad uzzinaju ka bus puika
parsvara man neko daudz nebij japerk jo pazinjas daudz ko atdeva radi sadavinaja es uzskatu ka berninjam pirk jaunas mantas nevajag jo bernins ljoti atri aug ta ir lieka naudas teresana protams pirku ari jaunas mantas bet maz

08. Aug 2010, 13:49

Nu es šobrīd esmu grūtniecības vidusposmā un neko lielu un nopietnu vēl neesmu pirkusi. Vienīgi, tad, ja ieeju kādā veikalā un redzu ko jauku no drēbītēm, tad neliedzu sev šo prieku. Rezultātā, kā jau tecu, daži nieciņi ir sakrājušies, bet nekā grandioza.

taschinka taschinka 08. Aug 2010, 12:59

Es saku pirkt pec 7 menesa.sakuma ratus,jo tos ieraudzijam uz akciju.Tad gultinu un pirmas drebites.pasas beigas dazadus sikumus,kas nepieciesami.Aptuveni no 7 menesa lidz berna dzimsanai bija viss nopirkts.Tas,kas bija visnepieciesamakasi pirmajas dienas,parejo jau piepirkam ar laiku.
Starpcitu jaunas drebites pirku tikai priekss slimnicas,bet parejas man sagadaja pa velti lietotas.Lidz 1,6 gadiem man delam nebija japerk drebes lidz ar to vareju iegadaties citas lietas uz sis ieekanometas naudas.Pirmajos menesos berns aug tik atri,ka pirkt jaunas,dargas drebes nav nepieciesams,lietotas var izmazgat un viss kartiba.