Matīsiņa bērnu dārza gaitas

Matīsiņa bērnu dārza gaitas

06. Jul 2011, 11:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs savu dēliņu sākam gatavot bērnu dārzam pamazām, jo valsts dārziņā vēl šogad netiekam, kaut gan nu jau ir 2,3 gadiņi! Stopiņu novadā ir labs dārziņš, bet diemžēl gara rinda.


Tad nu nolēmām pamazām Matīsu radināt lielajam notikumam. Pieteicāmies uz privāto dārziņu ar domu, ka sākumā iesim tikai uz rīta nodarbību un pēc pusdienām brauksim mājās.


Pirmajā reizē šo laiku dārziņā pavadījām visi trīs, jo mums mājās maza māsiņa Elīza, kurai nu pat kā 6 mēneši apritēs. Nākamajā reizē jau vedot pa ceļam stāstīju, ka viņš liels un gudrs, tāpēc šoreiz jau paliks uz brītiņu viens pats pie jaunajiem draugiem un jaukajām audzinātājam, tā nu pēc 15 minūtēm atstājām līdz pusdienas laikam.

 

Kad aizbraucu pakaļ, audzinātājas stāstīja, ka, protams, prasīja, kur mamma un tētis palika, nedaudz esot paraudājis, bet tad aizmirsies un rotaļājies tālāk. Braucot mājās, jautāju vai vēlēsies atkārtot braucienu pie draugiem, atbilde bija JĀ. Tā nu pamazām pa 1/2 dienai pieradināsim pie bērnu dārza un tad būs vieglāk atstāt uz pilnu laiku, jo viņš jau zinās, ka tas nav ilgi, tur labi draugi, un vecāki vienmēr ātri vien izņems. Šādā veidā plānojam pamazām vest katru dienu, un tad jau pamazām atstāt uz pilnu laiku.

 

Protams, ne visiem ir šāda iespēja pamazām bērniņu radināt pie jaunā pienākuma, bet, manuprāt, tas ir pats saudzīgākais veids.

 

Māmiņa Linda.

Pastāsti, kā jūsmājās notiek vai notika adaptācija bērnudārzam un laimē rotaļlietu Mr.Bucket no XS rotaļlietām! Iesūti ziņu šeit!

 

Labs palīgs enurēzes ārstēšanā - Huggies® DryNites®

 

1

Uzzini vairāk!