Mans raibais 2011. gads!

Mans raibais 2011. gads!

27. Sep 2012, 07:57 gucci123 gucci123

Labdien!:)

2011. gads man bija raibu raibais - bija it visādi brīži - gan priecīgi, gan skumji, gan mierīgi, gan satraukti. Tā saka - kādu tauriņu pavasarī pirmo ieraudzīsi, tāds būs gads, un mans tauriņš izrādījās Latvijas raibulis:)

 

 

Viennozīmīgi mans lielākais prieks, lepnums un gada notikums ir saistīts ar dēliņa piedzimšanu. Tā ir tāda sevis transformācija, kurai gatavojos ļoti ilgi un cītīgi! Mans dēliņš piedzima jūnija sākumā (īsts dvīnītis), taču arī gaidību laiks bija ne mazāk satraucošs. Paldies Dievam mana grūtniecība noritēja ideāli, un es to izbaudīju no paša sākuma līdz pat beigām.

 

 

Viens no interesantākajiem notikumiem bija gada sākumā, kad mums bija korporatīvā uzņēmuma balle. Tad arī atklājās, ka esmu stāvoklī, jo mana vakarkleitiņa bija tik apspīlēta, ka nevarēja nomaskēt manu augošo puncīti. Tad nu visiem bija daudz un dažādi jautājumi - kas gaidāms (iepirkti zili vai rozā krekliņi), kad gaidāms, kāda pašsajūta utt. Beigās biju tik sagurusi, ka sēdēju dīvānā ar augstu saceltām kājām un, protams, bez augstpapēžu kurpēm...

 

 

Vēl viens interesants moments bija darbā atvadu balle - visi nāk, apsveic, un es jūtos tik neparasti... Interesanti, ka daudzi nesa saldumus - šokolādi, konfektes, lai gan es esmu izteikta sālmīle vai skābmīle un saldumi man ir so, so... Tagad visi gaida mani atpakaļ (mūsdienās tā laikam ir liela ekstra!).

 

 

Tad - jūnija vidū bija mans lielākais šā gada notikums - tikšanās ar dēliņu. Tā bija unikāla pieredze, jo viss notika tieši tā, kā es vēlējos. Kad izrakstījāmies no slimnīcas sanitārs teica: "Karstā laikā dzimst karsti puiši!", jo mans mazais piedzima dienā, kad ārā bija +28 grādi. Par laimi tas notika Jūrmalā, tāpēc bija jūtama arī neliela vēja pūsmiņa:)

 

 

Kā jau rakstīju - ir gads bija dažāds - un ir labāki notikumi un ne tik labi. Viens no maniem lielākajiem pārdzīvojumiem bija tas, ka mana bērna tētim atklāja vienu kaiti, kas ir tikai operējama. Bija periods (tieši pēc mazuļa piedzimšanas), kad viņš sevī noslēdzās un man neko par to neteica. Uzzināju to tikai tad, kad vairs nevarēja noslēpt, un tagad gaidam operācijas datumu. Ceru, ka viss būs ok:)

 

 

Kad Gustaviņam palika 3 mēneši, notika mūsu pirmais lielais notikums - filmēšanās Māmiņu kluba lietuviešu raidījumam - viņš turējās kā īsts vīrs:) Uz visu ieinteresēti noraudzījās un aktīvi kustināja rociņas un kājiņas. Pēc mēneša filmējāmies latviešu raidījumam, un tad gan mēs uztaisījām viena aktiera "operas uzvedumu", nobrēcot 30 minūtes, bet ko var gribēt, ja nāk miegs un gribas ēst:) Tā mēs nofilmējāmies tikai vienā raidījumā un otra raidījuma beigās:)

 

 

5. decembrī manam mazajam palika 6 mēneši - šai laikā esam ļoti daudz ko apguvuši - velties, ēst ne tikai māmiņas pienu, bet arī augļus un dārzeņus (un pat gaļu), protams, biezenīšos, satvert mantiņas, smieties, koķetēt, spārdīties, atrast savas rociņas, austiņas un kājiņas, gugināt, taisīt grimases, noturēt galviņu, parādīt ar roku uz cilvēku vai priekšmetu, uztraust sev segu uz galvas, dzert no mācību krūzītes, atpazīt māmiņu, tēti, omīti un opīti, parādīt raksturiņu un daudz ko citu...ko neesmu uzskaitījusi īstā secībā. Un, protams, mums jau ir 2 zobi!

 

 

Decembris ir svētku mēnesis, tāpēc mums bija vairāki burvīgi pasākumi - viens no tiem bija svētku eglīte Māmiņu klubā un otrs - Gustaviņa kristības. Abi pasākumi bija vienkārši lieliski un neaizmirstami, kas tika iemūžināti arī daudzās bildēs... Par laimi uz eglīti bijām visi trīs - ģimene, jo, manuprāt, bērnam tas ir būtiski, ka viņa pirmajā eglītē visi ir kopā un viņš jūtās droši starp citiem tādiem pašiem mazuļiem. Kristības arī bija ļoti emocionāls pasākums un Gustaviņš to "pārcieta" ar lielu interesi (vēroja mācītāju - pat mēģināja viņu aptaustīt), bija pacietīgs, kad lēja ūdeni uz galvas un smērēja ar eļļiņām, kā arī ar godu sagaidīja un pavadīta visus viesus, un, protams, tika pie diviem brīnišķīgiem krustvecākiem.

 

 

Lūk, tāds ir mūsu raibu raibais gads! Es vēlu visām Māmiņu kluba lasītājām veiksmīgu, mierīgu un mīlestības pilnu nākošo - 2012. gadu! Mīliet gan sevi, gan savu ģimeni, jo tā ir mūsu lielākā vērtība un bērnus audziniet ar pacietību:)

Gucci123

 

Kopsavilkums par 2011.gadu: Jaungada konkurss, piedalies!

gucci123 gucci123 28. Dec 2011, 17:00

Ok, mēģināšu😀

gucci123 gucci123 27. Dec 2011, 17:40

Ok, mēģināšu, paldies par ieteikumu😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Dec 2011, 15:51

varbūt jāmēģina caur citu pārlūku 😀?

Nākamajā reizē droši izveido fotoblogu un tad to pievieno rakstiņam!

gucci123 gucci123 27. Dec 2011, 13:55

Sveika!😀 Es nez kāpēc nevaru ielādēt bildītes☹ jau vairākas reizes esmu pūlējusies to izdarīt, tāpēc atmetu ar roku un uzrakstīju tikai blogu😀