Mans Adrians - dārznieks vai mehāniķis?

Mans Adrians - dārznieks vai mehāniķis?

22. May 2011, 13:32 mamma27 mamma27

Kopš Adrians sāka rāpot un spēlēties, viņam bija izteikti liela interese par mašīnām. Tad nu nodomājām - būs mehāniķis vai rallists.

Bet viņam augot, sapratām, ka viņam tiešām ļoti interesē viss kas saistīts ar transportu. Nenoliedzami puika un mašīnas šķiet pats par sevi saprotams, bet tā nebūt nav. Pirmais, ko Adrians dara, ir izpēta riteņus, pārbauda kā griežas. Arī ar velosipēdiem ir tāpat, liels vai mazs, jāpagroza pedēļi, prasa "kas tas tāds?' gandrīz par visām detaļām, un arī vilcieni, tramvaji un trolejbusi viņam ļoti interesē, kurš brauc ar vadiem, kurš bez.

 

Bet ne tikai puišu lietas interesē Adrianam. Gan šajā, gan jau iepriekšējā vasarā secinājām, ka Adrianam nemaz nepatīk tāda niekošanās ar ūdeni. Omīte nosēdināja dārza malā, vannītē - nu tad plunčājies. Ne kā nebija. Adrians paņēma lejkannu rokās un devās uz dārzu omītes pēdās, kur laistīja gurķīšus. Bērnam vajag prakstisku darbu, tikai tad viņš jūtas vajadzīgs, un visi dārza darbi Adrianm ļoti patīk, un viņš labprāt dara. Tad nu iekatieties foto.

 

 

2009.gada vasara.

 

2010. gads.

Nekad jau nevar zināt, par ko izaugs bērns, bet nu ja viņš izvēlēsies kļūt par ko citu, tad dārzs noteikti viņam kļūs par hobiju, tā pat kā omītei, jo man ļoti nepatīk ņemties pa dārzu. :)

 

Piedalies konkursā arī Tu parādi, par ko Tu vēlētos, lai kļūst Tavs mazais!
Savu  darbiņu, stāstu un fotogrāfijas iesūti šeit!

03. Aug 2010, 11:30

Būs mazais dārznieks ")