Mana mamma labprāt pieskatītu Jūsu mazuli

Mana mamma labprāt pieskatītu Jūsu mazuli

13. Jul 2011, 23:16 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Gribēju caur Māmiņu Kluba starpniecību ieteikt savu mammu, kā labu auklīti mazajiem bērniņiem.


Mani sauc Ilze, dzīvoju Kauguros. Labprāt būtu ar mieru pieskatīt Jūsu bērnus, jo esmu brīva, 54 gadi. Esmu sieviete ar pieredzi bērnu audzināšanā, pati esmu izaudzinājusi 3 bērnus. Divi vecākie jau ir ieguvuši augstāko izglītību, trešais bērns uzsāk studijas. Ir viens mazdēls, 2 gadus vecs, kuru pieskatīt nav vajadzības, jo to dara paši vecāki. Par viņu varu priecāties jebkurā laikā. Jūtos enerģiska, jauka un mīloša, patīk bērni. Esmu ļoti nosvērta, atbildīga, tīrību mīloša, ir nelielas iemaņas medicīniskajā aprūpē. Esmu strādājusi slimnīcā. Darbu veikšu atbildīgi un pēc visiem jūsu nosacījumiem. Bez kaitīgiem ieradumiem, gribētos būt noderīga. Mana dzimtā valoda ir latviešu, bet labi pārvaldu arī krievu. Neatteikšos pieskatīt arī kādu mājdzīvnieku, ja tāds ir. Mans telefons ir 27183296

Es ar mazdēlu.

Visi 3 lielie bērni kopā :)

14. Sep 2010, 13:25

Tad kad laiks nāks tuvāk , dodiet ziņu telefons ir pieejams varet zvanīt!

13. Sep 2010, 16:01

Tas atkarīgs vai uz darbu jābrauc un klāt jāskaita ceļa izdevumi. Es domāju ka 70sant./h noteikti . Es domāju bērniņu mamma var skatīties gan pie sevis, gan pie Jums mājās.

13. Sep 2010, 11:08

Vismaz man garso kā mamma taisa ēdamo esmu uzaugusi baudot viņas ēdienus😉 protams, ka no sākuma vajag pakāpeniski uzsākt iepazīšanos, lai mazā pierod un mamma arī! Biežāk ir novērots,ka mammām ir grūtāk nekā pašiem bērniem, ja bērnam ir interesanti, tad nav nekādas problēmas.

13. Sep 2010, 11:04

Milēdija- mana mamma arī gatavo ēdamo bērns jau nebūs badā😉 Vai Tu biji domājusi, ka pagatavo ēdamo visai ģimenei? Var jau arī tā , ka pagatavo visai ģimenei , bet nav mamma baigais šefpavārs😃

12. Sep 2010, 19:15

Mamma ir ar mieru piekatīt jebkura vecuma mazuli ir pieskatijusi 3 mēnešu vecyu mazuli līdz 9 mēnešiem kamēr dzīvoja vecāki Latvijā, tad pārcēlās pojām. Tad skatijās 1 gadus vecu meitiņu līdz b?d uzņemšanai 3 gadu vecumā!

12. Sep 2010, 19:13

Kauguri bija domāti Jūrmala, var arī Rīgā pieskatīt, bet tad noteiti vajag sarunāt apmaksu par ceļa izdevumiem vismaz daļēji. Tagad jau konkrētu stundu likmi nevar noteikt, jo katrai ģimenei ir sava likme , ko var maksāt .

Jā tā ir mana mammma un esam līdzīgas😀