Māmiņa Solvita Graudiņa meklē auklītes darbu!

Māmiņa Solvita Graudiņa meklē auklītes darbu!

29. Mar 2010, 11:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpinot iesākto, Māmiņu Klubs stāsta par auklītēm, kuras meklē aukles darbiņu. Šoreiz māmiņa Solvita Graudiņa iepazīstina ar sevi!

{pic:1}


Pastāsti par sevi!

 

Esmu 24 gadus veca divu meitiņu māmiņa. Jau vairāk kā 4 gadus līdztekus savām meitiņām pieskatu citu vecāku atvasītes.

Kā pavadi dienu kopā ar auklējamajiem?

Dienu pavadam rotaļājoties,dziedot dziesmiņas,ejot spēlēties smilšu kastē un mētājot bumbu,apzīmējot asfaltu un veicot citas bērniem interesējošas un attīstošas nodarbes.

Vai bērniem ir arī dienas režīms?

Mums ir izveidojies savs konkrēts bērnu dienas režīms un tas,ka bērniņi zin, kas apmēram pēc kā sekos arī rada viņos miera sajūtu un problēmas ar disciplīnu nav radušās. Ja pašu bērnu starpā rodas strīdiņi no sākuma ļauju tos risināt viņiem pašiem... Iemācītes piekāpties un uzklausīt ir svarīgi jau agrā vecumā,tāpēc mantiņas ir kopīgas un,ja gribas kādu no tām,kura ir pie otra cenšamies atrast ar ko to iemainīt. Ja šādi radušos situāciju atrisināt nesanāk,tad cenšos bērniņu novirzīt uz kādu citu viņam  interesējošu nodarbi.

Vai bijis kāds mīļākais auklējamais mazulis?


Visi auklējamie bērniņi ir bijuši jauki un mīļi. Nevar izdalīt labāk patīkušos,savējos,vai svešos bērniņus... Viņi visi ir vienlīdzīgi un tajā pašā laikā personības. Neviena vēlmes nav apspiežamas,bet ievirzīšana vēlmē komunicēt un respektēt citus parasti tomēr ir primārais pie mums.

 

Ko darīt, ja mazulis neklausa?


Pa šiem gadiem esmu atklājusi,ka vislabāķ darbojas apgrieztā psiholoģija.Bij gadījums,kad meitenīte nevēlējās gulēt pusdienas laiku. Tad nu visus salikām gultiņās un meitenīti,kas nevēlējās gulēt palūdzām, lai pasargā, kamēr citi guļ, viņu miedziņu un pastāv pie savas gultiņas kājās, visus vērojot.Protams, nepagāja ne 10 minūtes,kad arī viņa bija ieritinājusies zem segas un saldi čučēja,jo nogura, klusām sargājot.  Tāpat ir ar ēšanu.Ja negribas,porciju "varam sadalīt" citiem-tad parasti sagribas pašam apēst.

Vai ir bijuši nepatīkami atgadījumi? Ja jā, tad kā tiec galā?


Nepatīkamu atgadījumu ar bērniņiem nav bijis. Visu laiku esam kopā un ja arī uzgriezta mugura,vai aizskriets uz otru istabu viņi ir daraugi un vienīgais,kas bijis ir kāds sīks skrāpējums,vai lielākais zils deguntelis,jo nebij sadalīta karote pie galda-otram laikam bij smukāka rokās.

 

Kāpēc dari šo darbu?

Auklēšana ir mans vaļas prieks un iespēja apvenot mājās sēdēšanu ar pelnīšanu.Manas meitenes nav tikušas bērnudārzā,tāpēc izvelējos šādu alternatīvu. Labi saprotos ar bērniem,tāpēc darbs sagādā prieku.


Vai ir rekomendācijas par Tavu darbu?

Vajadzības gadījumā varu sniegt telefona nummurus rekomendācijām.
Šobrīd kopā ar manām meitiņām nāk vēl viena divgadniece-jau gadu mūsu sabiedrībā.Meklējam vēl 1-2 bērniņus.

 

Kāda ir samaksa mēnesī?

Samaksa ir 120lvl mēnesī ar visu ēšanu.


Vai Tu smēķē?



Tā kā daudzām mammām tas ir savrīgi un bijusi bēdīga pieredze šājā sakarā,ka tieku nosaukta par meli,jo neesmu izstāstījusi,tad šoreiz centīšos nepieļaut kļūdu un pateikt,ka pīpēju.Esmu tāds kā svētdienas pīpētājs. Tas ir veids un iespēja vakarā pabūt vienai,ārā pagalmā,kaut uz brīdi klusumā,vai dienas vidū,kad berni iemieg,ja bijis saspringts rīts, vīrs paliek sēdēt un klausīties, kā mazie guļ,bet es izeju ārā.

Slikts veids,pati to neatbalstu,bet atradināties nevaru. Bērnu klātbūtnē vai vispār viņu acu priekšā nekad  nepīpēju-ne savu, ne svešu. Arī manu darbu un darba kvalitāti tas neietekmē. Bet pateikts laikam labāk, kā noklusēts.

 

Kā ar Tevi var sazināties?

Mans telefona nummurs ir 29862820
e-pasts - aukliite@gmail.com

 

Tu arī meklē aukles darbiņu? Atbildi uz šiem jautājumiem un sūti tos kopā ar bildi uz kristine@maminuklubs.lv!

05. Sep 2009, 15:47

Veiksmiiti!!!

rita123 rita123 04. Sep 2009, 10:45

LAI VEICAS ATRAST VISLABĀKO AUKLĒJAMO!😀

04. Sep 2009, 10:24

lai veicas😀

04. Sep 2009, 10:19

lai veicas😀

05. Sep 2009, 15:47

Veiksmiiti!!!

rita123 rita123 04. Sep 2009, 10:45

LAI VEICAS ATRAST VISLABĀKO AUKLĒJAMO!😀

04. Sep 2009, 10:24

lai veicas😀

04. Sep 2009, 10:19

lai veicas😀

04. Sep 2009, 09:52

Vēlu veiksmi 😀