Līdzeklis Nr.1 mūsu aptieciņā- Bepanthen ziede!

Līdzeklis Nr.1 mūsu aptieciņā- Bepanthen ziede!

16. Dec 2011, 11:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izlasot pieteikumu piedalīties konkursā par universālo līdzekli mūsu mazuļa aptieciņā, nevarēju nepadalīties savā pieredzē, kas ir saglabājis stabilu vietu manas ģimenes aptieciņā jau daudzus gadus.

 

Gaidot meitiņu un sarūpējot mazuļa pūriņu, pievērsu uzmanību arī ādas kopšanas līdzekļu izvēlei. Taujājot savam ginekologam, kurš varētu būt tas līdzeklis, kam vajadzētu būt manās mājās, pirmais, ko viņš ieteica, bija Bepanthen ziede. Un ziniet- es pie tā arī paliku un joprojām turos! Tūlīt pastāstīšu, kāpēc!

 

Braucot mājās no dzemdību nodaļas, bija arī vēl daži paraudziņi citiem līdzekļiem, bet tie tā arī palika neizmantoti.

 

Pirmkārt, Bepanthen ziede noderēja jau pirmajā dienā krūšu galu kopšanā. Nezinu, vai tas bija mans jaunības maksimālisms, kad šķita, ka man jau nekas nesāpēs un viss būs kārtībā. Tomēr nebija ne tuvu tam. Jau pirmajā naktī mani krūts gali bija jēli. Laikam jau pie vainas bija tas, ka nebiju apmeklējusi krūts ēdināšanas lekciju, kur mācītu pareizu krūts satveršanu un ar to radās pamatīgas problēmas un sāpes arīdzan. Pēc katras barošanas uzziedu bagātīgu ziedes kārtu krūts galiem un devos pie miera. Caur sāpēm un asarām līdz izrakstīšanās dienai, mans glābējs bija mani izārstējis un es varēju patiesi teikt- krūts barošana var būt bauda! Un to turpināju izbaudīt arī visu gadu, kad baroju meitiņu ar krūti. Jā, ļoti patika tas, ka ziede nav jāmazgā nost no krūtīm pirms mazuļa barošanas, kas atvieglo visu procesu.

 

Otrkārt, mazuļa dupša kopšanai. Cītīgi ievēroju gaisa peldes un ļāvu meitiņai dzīvoties ar pliku dupsi, tomēr, nomainot autiņbiksītes un pamēģinot ko citu, mazā iedzīvojās pamatīgos izsitumos.. Ķēros atkal pie pārbaudītās lietas- Bepanthen ziedes. Protams, tas jau nav maģisks līdzeklis, kurš sniedz tūlītēju iedarbību, bet pēc kompleksas darbības- autiņbiksīšu atkārtotas nomaiņas un Bepanthen ziedes smērēšanas dupsītis kļuva sauss un bez iekaisuma!

 

Turot ziedi vienmēr pa rokai mazuļa autiņbiksīšu somā, tas noder arī sausuma ārstēšanai manai ādai, kad pa rokai nav kāds cits ādas kopšanas līdzeklis.

 

Zinu jau skaidri- arī nākamajiem bērniem neaizvietojams līdzeklis mājas aptieciņā būs Bepanthen ziede!

 

Pastāsti par sava mazuļa aptieciņas līdzekli Nr.1 un laimē Māmiņu kluba vecāku skolas apmeklējumu!