Lāču ģimenīte

Lāču ģimenīte

12. Jan 2011, 10:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Te nu mēs esam -Lāču ģimenīte-tētis Ģirts, mamma-Guntra, meitiņa -Madara Dārta un rudais runcis Princis, kas ienāca mūsu ģimenē pagājuša gada decembrī.


Madariņai ir 5 gadi-09.augustā būs 6.Madariņa ieradās pasaulē  2004.gadā, savā vārda dienā ( mēs bijā jau laikus izdomājuši , ka meitiņu sauksim par Madaru).Kaut gan dzemdību datums bija noteikts -augusta beigas-Madara gribēja pasauli ieraudzīt ātrāk.

 

Mēs dzīvojam Rīgas klusajā centrā, arī abiem darbs ir Rīgā. Mēs esam ģimene, kurai patīk daba, dejošana, mūzika.

 

Brīvajā laikā cenšamies izbraukt ārpus Rīgas. Vīra lielākais hobijs ir makšķerēšana un dejošana, man patīk dārza darbi, puķu audzēšana, peldēšana, krustvārdu mīklas, piedalīšanās dažādos konkursos.

 

Madara apmeklē bērnudārzu Mežciemā, kur ir brīnišķīgas audzinātājas -Ilze ar  Iritu un  auklīte Daina. Audzinātājas  ne tikai sagatavo skolai, bet organizē dažādus pasākumus, piemēram, ekskursiju uz "Lāču" maizes ceptuvi, televīziju, katru gadu ir Ģimenes vakars marta sākumā, kur speciāli ir sagatavots pārsteigums vecākiem un vecvecākiem. Madariņai patīk mūzika, dejošana un zīmēšana. Madara jau trešo gadu apmeklē muzikālo studiju Orff, pagājušajā gadā Madariņa sāka mācīties klavierspēli. Runcim Princim galvenā nodarbe ir draiskošanās.

 

Mums ir lieliskas vecmammas un vectēvs. Ģirta vecāki dzīvo Salaspilī, mana mamma-Ikšķilē. Ģirtam ir māsa, kas ar savu ģimenīti dzīvo Salaspilī, man ir māsa, kas ar savu ģimeni dzīvo Rīgā.

 

Madariņai ir 3 māsīcas-visvecākā ir Lelde, kas ir jau studente, Kristīne -iet jau skolā , un pati mazākā Katrīna-pagājušajā gadā uzsāka bērnudārza gaitas.

 

Piedalies arī TU iepazīšanās konkursā un laimē visai ģimenei dāvanu kartes no Fantasy Park- Rīga!

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

 

1