Kā adaptēties bērnudārzā?

Kā adaptēties bērnudārzā?

09. Mar 2011, 14:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mana meitiņa šobrīd mācās vienā pirmssolas izglītības iestādē, savukārt, no septemba būs jāsāk iet citā. Brīžiem pārņem uztraukums, kā viņa tur iejutīsies, jo jau gadu viņa ikdienā tiekas ar bērniņiem, ar kuriem jau ir sadraudzējusies, un kā būs pavisam jaunā vietā ar pavisam citiem bērniem.


Varbūt arī jums tā ir bijis? Kāds bija iejušanās periods?

Sandra

taschinka taschinka 26. May 2010, 19:44

Visu laiku domaju,ka delam bus gruti pierasts darzina,jo visu 2,8 gadu laika nav nepieviena palicis,tikai mamma un tetis.Tomer noveroju pretejo,ejam katru dienu uz rotalu laukumu un tur ir daudz bernu,dels nemaz nemana kur mamma,nemaz neskatas,bet tik aizrautigi spelejas ar berniem.tad kad laiks doties majas,vins ne pa ko neiet,saka,ka paliks un mamma var iet prom.kad eju prom parada ata un spelejas talak.Nu jau augusta iesim darzina.

26. May 2010, 16:05

Mums viss tik priekšā, bet jau tagad zinu, ka dēliņam patiks un nebūs nekādas problēmas, jo es esmu tam gatava un arī bērns😀 Tik šogad netikām b/d, bet tas arī labi ies no 3 gadiem un būs viss labi!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. May 2010, 16:04

Mana Daniela ir gājusi 1 rotaļu grupā un 1 bērnudārzā pirms sāka tagad iet valsts bērnudārzā. Jāskatās, kādas ir audzinātājas. Iepriekšējās divās vietās audzinātājas bija gados jaunākas, kas viņai nospēlēju lielu lomu, jo valsts dārziņā iejušanās notika ilgāk.
Noteikti iesaku vismaz nedēļu Tev paņemt brīvu, lai pirmajās dienās bērnu līdz pusdienlaikam varētu izņemt un viņa pakāpeniski pierastu pie jaunās vides, audzinātājām un bērniem 😀