Jauns klubiņš: Radošo darbu klubiņš,esiet gatavas dalīties?

Jauns klubiņš: Radošo darbu klubiņš,esiet gatavas dalīties?

05. Jul 2012, 13:10 saulux10 saulux10

Čau, čau!

 

Tā kā mani aizrauj  un pat ļoti patīk dažādu radošu darbu pagatavošana,pušķīši,bērna izglītošanas darbiņi ar dažādām un interesantām tehnikām,it īpaši tagad,kad esam iestūrējuši rudens velšu ostā,no kura varam paņemt tik daudz un izveidot dažādas interesantas lietas,tad nu esmu gatava tajā dalīties ar jums:Radošo darbu klubiņā,kurā esmu gatava kļūt par saimniecīti.

 

Mums taču visām patīk darboties ar bērniem,viņus izglītos un pamudināt uz aktīvu darbošanos,to visu mēs viena otrai varēsim pastāstīt parādīt.Un kā ir ar pašgatavotajām dāvanām omītēm un opīšiem,tētiem un mammām,bērniem utt,tam visam ir radoša doma un pieeja,reizēm ir vajadzīga fantāzija,reizēm tā nāk pati no sevis,tad nu padalīsimies savās idejās un neturēsim sveci zem pūra.

 

Mums priekšā ir tik daudz svētki,rudens,ziemas,pavasara prieki un protams vasara,kurā mēs varam atspoguļot dažādus darbiņus,zīmējumus u.tt.

 

Mūsu bērni ir dažādos vecumos,tādēļ šis klubiņš būs pieejams visa vecuma bērniem,gan maziem gan lieliem,tādējādi interesanti būs ikvienam.

 

Ja mums izveidotos dažādu atbalstu grupiņa,tad varēsim pat savā starpā uzrīkot dažādus konkursiņus,piemēram,interesantākā ozolzīle,vai krāšņākā bērna rociņa,uz 18 novembri-patriotiskākais karogs,vai esat gatavas?

 

Jauku dienu vēlot!

Baiba un Nikola

saulux10 saulux10 16. Sep 2011, 17:29

jā un cik sapratu jūs ejat bēbīšu skoliņā?,savus darbiņus un idejas ar varēsiet iesūtīt 😉
Ļoti priecāšos arī par citu māmiņu un bērniņu darbiņiem 😉 🌷 👍