Jaunais gads zem sistēmas

Jaunais gads zem sistēmas

30. Sep 2010, 19:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kamēr Latvija gatavojās svētku bumam, klāja Ziemassvētku galdus un gaidīja pūkaino tīģera gadu, mums ar meitu gāja raibi. Neteikšu, ka slikti (jo man vienmēr ir labi kā ir :D ), bet raibi. Interesanti.

 

Decembra vidū beidzot pārstāju savas mocības ar dzīvokļa īres naudām, kuras ēda manus nervus veselus četrus mēnešus. Ka nav tad nav- viss taču vienmēr notiek uz labu!

 

Sapakoju savas mantiņas un pārvācos uz krīzes centru. Nav tik traki kā izklausās- te ir feini, meitai daudz draugu un rotaļu biedru, bet es baidos, ka tik nepierodu pie pagatavotām un vienā laikā pasniegtām garšīgām pusdienām un citām ēdienreizēm... :)

 

Nodzīvojām te pusotru nedēļu, Evelīna saķēra kaut kādu vīrusnieku. Dakteri zināja stāstīt, ka tas piederot pie adenovīrusu grupas, kuri mēdz izraisīt arī bronhītu un plaušu karsoni. Tas pēdējais mani biedēja, bet tieši ar tādu diagnozi Otro Ziemassvētku vakarā mūs uzņēma BKUS 7. nodaļas jaukais personāls.

 

Es gan vēl sliecos uz bronhītu sliktākajā gadījumā, bet dakterītes „Meita Jūs iegāza!” neizklausījās cerīgi. Septiņu dienu antibiotiku kurss un vēl desmit dienas slimnīcā...

 

Johaidī! Tak Jaungada svinības, kuras plānoju jau no septembra mēneša- glaunā Vecrīgas restorānā ar apmēram simts draugiem un viesiem no Baltijas. Pati vēl tur paņēmos pa organizatorisko grupiņu. Un te- čuš!

{smallpic:1}

{smallpic:4}

{smallpic:2}

Labi, meita jau otrajā dienā ar palātas kaimiņu trīsgadīgo Žeņu lēkāja pa gultu, šiverējās pa gaiteni un čiepa māsiņām maizi. Un es tiku uz Jaungada pasākumu- atbrauca mamma, pavadīja nakti kopā ar meituci. Nosvinējos tā kārtīgi- tik septiņos no rīta aizgāju pakrākt pāris stundiņas un atpakaļ pie savas princesītes. Pusnaktī gan uz pinkšķi parāva, jo iepriekš daudz biju Evelīnai stāstījusi par gaidāmo pasākumu, kuras programmā īpaša vieta atvēlēta mazajiem viesiem, ieskaitot „ti-ti”(Ziemassvētku vecītis).

{pic:3}

Bet nu krīzes centrā „ti-ti” pie mazajiem sabija veselas trīs reizes, gāja rotaļās, mācīja pantiņus un dāvināja dāvanas.

 

Tagad jau esam atpakaļ, kašķējos ar telekomu, ka man vairāk kā nedēļa viņu problēmu dēļ jāgaida interneta pārvietošana, bet vienalga par to jāmaksā. Ceru, ka drīz varēšu plus mīnus atgriezties ierastajā ritmā. Nebūs tā, kā bija, būs savādāk. Un man ir tādas aizdomas, ka būs foršāk.  :)

09. Jan 2010, 19:13

Tieši tā;Laimīgu jums abām Jauno gadu!😉

09. Jan 2010, 00:10

Nu nezinu...,ani pārņem ļoti divējādas izjūtas. Man gan nekas neskauž,bet es viennozīmīgi neietu uz tusiņu,ja mans bērns būtu slimnīcā.Man dzīvē bija tāda situācija-pirms gada man bija 25.dzimšanas diena,vīrs man par godu rīkoja milzīgu balli,bet trīs dienas pirms balles dēliņs saslima un tikām aizvesti uz slimnīcu-mums ir vismaz 5 cilvēki,kas varēja tajā vakarā mazo slimnīcā pieskatīt,bet es pat nepieļāvu tādu domu-balle notika,visi korī mani apsveica pa tal.un svinēja manu jubileju bez manis,jo balle bija pārāk liela un ilgi plānota-atcelt nevarēja.Ja bērns ir radīts,ir jārēķinās,ka pirmās ir bērna intereses.Par i-netu komentārs pilnīgi vietā!!!
Bet no otras puses-vismaz labi,ka māmiņa cīnās-gan jau paliks gudrāka uz dzīve nokārtosies...

08. Jan 2010, 17:51

Veselību un spēku Jaunajā Gadā!!!!!
😀😀😀

08. Jan 2010, 17:50

Veselību un spēku Jaunajā Gadā!!!!!
😀😀😀