Ilze: meklēju jauku mazuli, ko pieskatīt!

Ilze: meklēju jauku mazuli, ko pieskatīt!

03. Jul 2011, 23:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas!

 

Pašlaik strādāju no rītiem viesnīcā "Neiburgs" par brokastu viesmīli uz puslodzi, no 6 rītā līdz 12 dienā, tamdēļ meklēju darbiņu, kas būtu sākot no pēcpusdienas 13- 14:00 atkarībā, cik tālu ģimenīte atrodas no Vecrīgas. Varu strādāt līdz apmēram pulksten 20- 21:00 vakarā.

 

Vēlamā atrašanās vieta būtu centrs, bet var arī apspriest citas atrašanās vietas. Vēlamā atmaksa sākot no 2.00Ls/stundā.



Esmu 28 gadus jauna sieviete, pabeigusi Latvijas Kultūras Koledžu  kā kultūras tūrisma menedžeris, kā arī pāris gadus atpakaļ ieguvu sertifikātu kristīgo auklīšu skolā "MARI", bet pati nāku no mediķu ģimenes, tā kā drusku orientējos arī tur.

 

Dodu priekšroku labāk homeopātijai un visam dabiskajam. Uzskatu, ka ķīmiju bez vajadzības nevajag lietot, jo tās jau tā pietiek mūsu apkārtnē!

 


Man ir pieredze auklēšanā kā Latvijā, tā arī ārpus tās. Esmu strādājusi kā au pair - Francijā un Anglijā. Ir pieejama arī rekomendācijas vēstule no ģimenes Francijā.


Latvijā esmu audzinājusi puisīti no 3,5 gadu vecuma līdz 6 gadu vecumam.

 

Francijā pieskatīju puisīti un meitenīti 3 gadus un 5 gadus vecus, bet Anglijā 1,4 gadus vecu meitenīti, 5 gadus vecu puisīti un 8 gadus vecu meitenīti.

 

Mātes valoda ir latviešu, labi pārvaldu krievu un angļu valodas.

Man patīk spēlēties un nodarboties ar bērniem, patīk viņiem kļūt par draudzeni vai lielo māsu. Mani aizrauj būšana dabā, pastaigas gar jūru, loti patīk ūdens, daba un dzīvnieki. Patīk zīmēt, dziedāt, dejot un klausīties meditatīvu mūziku, vai klasisko, patīk vēsture, kultūra, mūzika, māksla, arhitektūra un psiholoģija.


Ar prieku gaidīšu ziņas no manas jaunās ģimenītes, lai varētu iepazīties tuvāk gan ar māmiņu un tētiņu, gan ar mazo atvasīti!



Telefons pa kuru Jūs varat ar mani sazināties: (+371) 2 9855968, vai arī varat rakstīt man e-pasta vēstulītes uz pastkastīti: ilzekonovalova@ymail.com



Uz drīzu saredzēšanos, Ilze. :-)