Ik rītu, paskatoties spogulī, pasaku sev - labrīt!

Ik rītu, paskatoties spogulī, pasaku sev - labrīt!

10. Mar 2011, 10:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki visapkārt :)

Tātad mani sauc Ketija, Māmiņu klubā esmu zem segvārda Kathy.Šovasar svinēšu savu 23. dzimšanas dienu :)

 

Dzīvoju Rīgā, sakarā ar to, ka dzīvesvietas pagaidām tiek īrētas, tad šad tad atrašānās vieta tiek pamainīta, Teikas un Juglas mikrorajonos. Šobrīd tā ir Jugla :)

 

Nu jau gadu ikdiena ir ļoti aktīva kopā ar manu rosīgo dēliņu. Turpinu mācības, lai pabeidzot kļūtu par PR un reklāmas speciālistu :)

 

Man ir gadu vecs dēliņš, nosaucām par Edgaru. Kāpēc tieši Edgars? Jo ļoti gribējām latvisku vārdu, stapcitu, ja būtu bijusi meitiņa, būtu - Kristīne :)

Manu brīvo laiku aizņem mans mazais brīnums, tā kā nemaz nepaliek laiks nekādiem hobijiem. Agrāk ļoti patika rakstīt dzejoļus, rakstīt pārdomu rakstus utt. Tagad visa enerģija tiek patērēta dēla audzināšanā, ka vakaros gribas tik vannā un gulēt, nemaz neatliek laiks un spēka kam citam.

 

Par savu labāko rakstura īpašību uzskatu to, ka spēju viegli rast kontaktu ar cilvēkiem, nekautrējos pirrmā uzsākt sarunu. :)  pašai sevī kaitina mana nepacietība un šo īpašībiu redzu arī savā dēlā :(

 

Ļoti patīk vakaros ar vīna glāzi rokās skatīties filmas, vairāk romantiskās drāmas. :) Divas filmas, kas ļoti iespiedušās atmiņā un kuras varētu skatīties vēl un vēl ir Māja uz ezera (Lake house) un August Rush.

 

No grāmatām ļoti patīk lasīt Koelju darbus. Tie rosina uz pārdomām, sevis analizēšanu...

 

Katru dienu cenšos sevi noskaņot pozitīvi, lai cik varbūt arī būtu grūti. Uzskatu, ka grūtības mums tiek uzliktas, lai mēs no tām kaut ko iemācītos. Tad nu cenšos no katras situācijas gūt kādu atziņu un mācību, vai sanāk!? To redzēšu pēc laika :)

 

Citiem iesaku vienmēr saredzēt debesīs sauli, pat ja tā ir kaut kur tālu aiz mākoņiem.

 

Tas tad nu pagaidām viss :) Centīšos pievienoties aktīvajām MK māmiņām un blogot pēc iespējas biežāk :)

IESŪTI ARĪ TU SAVU ANKETU! AICINI ARĪ SAVU PARTNERI TO AIZPILDĪT! Vairāk lasi šeit!