Iepirkšanās internetā

Iepirkšanās internetā

03. Nov 2010, 11:13 vikkuks vikkuks

Vēlos pastāstīt par iepirkšanos www.laredoute.fr.

 

Jau labu laiku esmu atradusi šo interneta iepirkšanās saitu. Ātri un vienkārši. Iespējams, ka kādu biedē franču valoda. Sākumā ir traki, taču vēlak kad aprod ar apģērbu nosaukumiem franču valodā nav tik traki. Lielisks palīgs ir googles tulkotājs.

 

Šajā adresē visu laiku ir atlaides. Ja uzķer lielās atlaides, tad drēbes var pasūtīt pat par 1 eiro. Šādi sev un bērnam pasūtiju daudzas lietas tikai pa 1 eiro. Pagaidām esmu pasūtījusi tikai apģērbus. Un kvalitāte ir laba.

 

Uz Latviju sūtīšana izmaksā tikai 6 eiro ( 5 eiro sūtīšana +1 eiro pakošana).Ja gadījumā kāda Jūsu izvēlētā prece nav, bet nauda ir noņemta no konta, tad atnāk vēstule pa pastu ar atvainošanos un kodu, kuru ierakstot nākošajā pasūtījuma reizē, tiks atskaitīta iepriekš paņemtā nauda.

 

Pasūtījums uz Latviju atnāk 2-3 nedēļu laikā. Kad pasūtu preci, sekoju līdzi, kad nauda tiek noņemta no konta un tad apmēram pēc nedēļas prece būs klāt.

 

Uz e-pastu nāk dažādi kodi, kuri piedāvā dažādas preces (bezmaksas) vai atlaides – sūtīšanai.

 

Izdevīgi ir samesties ar kādu kopā, vai arī pašai pasūtīt vairāk kā vienu  preci.

 

Kā palīgu iesaku izmantot šo saitu un šo kurā īsi pastāstīts par iepirkšanos

 

 

- Varbūt vēl kāda māmiņa var pastāstīt savu pieredzi un ieteikumus iepērkoties ārzemju mājas lapās.

- Kādas ir izmaksas pasūtot uz Latviju?

- Cik ilgā laikā atnāk preces?

- Kāda ir šo preču kvalitāte?

 

11. Feb 2010, 22:34

Diemžēl nekad neko nepasūtu internetaa, jo tomēr patīk, ka mantu ko pērku, varu apskatīt un iztaustīt pati, nevis paskatīties tikai bildites, jo ir bieži dzirdēts no radiem un paziņam, ka atnak cita prece, nevis ko pasūta......

11. Feb 2010, 21:22

mums topā ir UK e-bay. šipings ir ļoti atbilstošs precei, tur pasūtu drēbes bēbim (piemēram, Mothercare - septiņu body iepakojums ar visu šipingu maksā 8 Ls, kvalitāte super, La Senza apakšveļas komplektu var nopirkt pa 9 - 10 Ls), kosmētiku (cik zinu, tad LV vispār nekur nevar dabūt I.D. Bare Escentuals minerālkosmētiku, lai gan tā ir fantastiska un ebay par labām cenām pieejama), esmu iegādājusies arī apavus, apģērbu sev, savam vīrietim. nav nācies vilties pagaidām, lai gan pirkts ir daudz. prece pienāk 3-4 darba dienu laikā. izņēmums bija nesenais periods, kad UK Royal Mail streikoja.
esam noskatījuši sporta ratus mytoys.de, kas tūlīt būs nepieciešami. dažreiz ieskatos arī yoox.com, pagaidām gan nav nekas tur iegādāts.

vikkuks vikkuks 09. Feb 2010, 09:51

http://www.laredoute.ru/help/sizes.aspx- seit ir tabula krievu val prieks izmeriem

vikkuks vikkuks 09. Feb 2010, 09:50

Bērnam pasūtīju 86 izmera drebes-dereja. Vīrs parasti valka L izmera drebes- pasūtījam L dereja. Pasai izmers ir 38, tacu drebes pasutiju 34/36- dereja

Muuna Muuna 08. Feb 2010, 14:17

ielieciet meklētājā "kinderwagen" un izmetīs visu piedāvājumu

Muuna Muuna 08. Feb 2010, 14:15

es nopirku ABC Design ratus www.mytoys.de
Atšķirība = 350 Ls Latvijā jeb 170 Ls Vācijā, jo ABC Design rati ir arī vācu ražojums 😀 Domāju, ka šipingam vairs pat nav nozīmes uz tādu cenu atšķirību ratiem ar visu lietus pārsegu, bet tas arī nebija nekāds lielais - 12eur un atveda to lielo kasti man tieši uz mājām. Ratus tur var dabūt visādus..
Ne viss ir lēts tajā portālā, bet rati pavisam noteikti 😀

Muuna Muuna 08. Feb 2010, 13:55

Par kurpēm - es saprotu tā, ka viņi šipo sākot no 100USD un cena par sūtījumu atkarīga no sūtījuma svara. Uzrādīta cena par pirmajiem 500 g un par katru nākamo. Pie katrām kurpēm norādīts to svars. Vienīgi, ko uzreiz paskatījos - visas kurpes ražotas Ķīnā. Var jau būt, ka par 15 eurio ir vērts, bet romēr tie ir 10.50 Ls. Domāju, ka uz atlaidēm Latvijā kaut vai Stylebeat var atrast labus apavus par šādu cenu. Es laikam padomātu, vai tomēr pirkt. Nebūtu Ķīnas ražojumi, tad varbūt.. 😀