Iepazīsimies- mani sauc elvucis!

Iepazīsimies- mani sauc elvucis!

07. Mar 2011, 21:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mani sauc Dace, Māmiņu klubā esmu ar niku "elvucis".

Man ir jau 26 gadi.

Dzīvoju es īstos laukos, kur mājai katru vakaru ir apkārt migla, pašiem savs mežs pie mājas, ar skaistu piknika vietu. Pamazām jau tikai vēl te iekārtojamies. Veidoju savu puķu dārzu, audzēju dārzeņus un ogas savām vajadzībam, un nu jau kādu laiku ir arī savi putniņi, kas dēj oliņas.

Nodarbojos ar savām meitenēm un vadu mājas dzīvi. Vāru ēst un tīru māju, baroju savus mīļos un dzīvnieciņus. Brīvajā laikā esmu friziere, 1x nedēļā arī strādāju pagasta centrā, nopelnu sev kabatas naudu.

Man otrā pusīte ir jau 9 gadus, 4 no tiem esam jau oficāli precējušies.

Mums ir divas smukas meitas. Pirma ir Amanda, kurai nu jau pec mēneša būs 4 gadi, īsta dāma prot pielietot gan mammas rotas, gan nagu lakas un kosmētiku, kamēr es neredzu.Otra meita ir Elvīra, kurai ir 1g un 6 mēneši. Viņa man mazs kauslītis un bļaurītis. Visu cenšas panākt saviem spēkiem, blaujot, krītot zemē un sitot. Bet nu gan jau pāries.

Pirmajai meitai vārdu abi ar vīru meklejam kalendāros, izvēlējāmies 3 mums pieņemamākos Santa, Agnese un Amanda. Kad meitiņa piedzima, sapratām, ka viņai piestāv un ar uzvārdu vislabāk kopā der tieši  vārdiņš Amanda. Otrajai meitai vārdiņš bija mans sens sapnis, kam vīrs beidzot piekrita un nosaucām par Elvīru, patīk, ka vārds ir gan latvisks, gan neparasts. Kā arī abi vārdi ir internacionāli.

Hobiji man gan nav, patīk veidot dažādus darbiņus, izmantojot ādu, tā ir viena no manām apgūtajām profesijām. Brīvais laiks ir ļoti maz, cenšos to izmantot sevis palutināšanai. Kaut gan man pie hobijiem varētu būt ēst gatavošana, tas man ļoti patīk, tik trauku mazgāšana gan ne :D

 

Savu bērnību īpaši neatceros, nezinu, kāpēc izdzēsusies, mamma vienmēr strādāja, jo tētis agri aizgāja aizsaulē. Dzīvojos viena vai ar radiem un omīti.

 

Pašai liekas, ka labākā mana īpašība ir neko neņemt nopietni un neuztraukties par sīkumiem.

 

Kaitinošākā īpašība man ir kašķīgums. Kāpēc? Tāda nu esmu.

 

Mājdzīvnieki mums ir daudz. Pirmais bija runcītis, kurš vēlāk izrādījās kaķene, vārdā Māris-Mara, viņa gan pēc gada aizgāja bojā, pēc tam paņēmām 2 kaķēnus, pārīti, Māri un Ogu, šovasar arī vairs palicis tik Māris, Oga laikam kritusi par upuri lapsai, tās mums daudz te. Tad Mūsu ģimene pirms gada ienāca vilku suns Hugo un jauktenīte Šēra, kas braši sargā māju. Un kopš šā pavasara ir vēl arī paipalu un vistu bariņš.

Dzīves devīze man ir - Galvu augšā!

Mīlestība man ir svarīga dzīves sastāvdaļa, cieņa pret otru pusīti, rūpes vienam pret otru.

 

IESŪTI ARĪ TU SAVU ANKETU! AICINI ARĪ SAVU PARTNERI TO AIZPILDĪT! Vairāk lasi šeit!