Fīderis - mans mēneša atklājums

Fīderis - mans mēneša atklājums

17. Sep 2012, 09:32 gucci123 gucci123

Labdien, mīļās māmiņas:)

 

Gribēju ar jums dalīties savā mēneša atklājumā, un tas ir fīderis.

 

Pirmo reizi fīderi ieraudzīju interneta veikalā bērniem. Toreiz nodomāju - kā var barot mazo caur sietiņu? Ne īsti izgaršot var, ne sakošļāt...nu attieksme bija so, so...

 

Pēc nedēļas ciemos atbrauca draudzene un atveda šo brīnumu. Viņa teica, ka viņas bērni esot bijuši stāvā sajūsmā par šo priekšmetu. Mana skepse vēl joprojām mājoja manī...

 

Pagāja vēl aptuveni nedēļa, pa šo laiku biju nogatavinājusi mazajam mango. Izdomāju, kāpēc nepamēģināt? Nogriezu gabaliņu no sulīgā augļa un ieliku sietiņā. Piestiprināju kājiņu un uz priekšu mazajās rociņās. Tā kā mums ir visa pagaršošanas periods (6 mēneši), tad šis priekšmets ar visu saturu uzreiz aizceļoja pareizā virzienā:)

 

Mazais košļāja kādas 10 minūtes un apmierināti urkšķēja:) Protams, sula tek gar vaigiem, bet tas nekas. Toties smaganas darbojas un attīstās. Redzēju, ka viņam patīk, tāpēc lietojam to jau vairākas dienas un turpināsim lietot!

 

Mana skepse izgaisa un esmu apmierināta ar šo lietiņu un tās funkcijām, kā arī iesaku to pamēģināt citām māmiņām un mazulīšiem.

 

Lai laba un sulīga apetīte, Gucci123:)

18. Dec 2011, 01:17

Mums 5.5mēneši, iedevu rokās, pagaršoja, saviebās, apgrieza otrādi un aktīvi grauza plastmasu, kasot, smaganas jo nāk zobi.

Iespējams mana vaina, vajadzēja ievietot kādu ļoti sulīgu augli, ieliku ābolīti.

11. Dec 2011, 22:15

Mums uzdāvināja!Mazajai patīk.Nopērkams jebkurā bērnu veikalā. Pat Elvi bija!Nedārgi.

11. Dec 2011, 15:09

Mēs ar šo aktīvi lietojām. Manam bērnam patika un pats galvenais, es varēju neuztraukties.

11. Dec 2011, 14:59

Man ne viens, ne otrs bērns šo lietu nepieņēma ☹

11. Dec 2011, 14:46

Mūsu dāmai nepatika!