Esi aktīva tāpat kā Rebeka!

Esi aktīva tāpat kā Rebeka!

07. Oct 2010, 13:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja arī nav problēmas ar lielo svaru, aktīvas nodarbības nāks par labu ikvienai māmiņai, lai varētu izrauties no mājām! Beidzot tas ir izdevies arī māmiņai Rebekai Šulcai!

 

Nu tad tā arī es beidzot esmu sākusi aktivizēt savu dzīvesveidu. Šodien biju uz savu pirmo aerobikas nodarbību un esmu sajūsmā, par to cik patīkams ir šis nogurums, atnākot mājās. Kauli izkustināti un izstaipīti, jūtos daudz labāk. Ar lieko svaru problēmu nav, bet sāku iet, jo jutu, ka mājās sēžot ar mazo esmu pamatīgi iestīvējusi.



Nezinu kādēļ, bet ar fiziskām nodarbēm vienmēr esmu bijusi uz JŪS, bet tagad vainu vecāka palieku vai kas, bet sāk patikt. Plānoju iet divas reizes nedēļā, bet vai sanāks nezinu , jo ne vienmēr var sarunāt, ka Jēkabu kāds pieskata, turklāt pēc 2 mēnešiem jāatgriežas darbā un tad jau pavisam sarežģīti visu savienot, bet es centīšos cik spēka. Sākumā domāju, ka gribu atrast kādas deju nodarbības, jo aerobika nešķita vilinoša, bet tad atklājās, ka ir pazīstama trenere un cena mēnesī  ir pieņemama pat man, nolēmu tomēr mēģināt nodarboties ar šāda veida aktivitātēm. 

 

Iesaku arī pārējām izkustēties un mazliet izvilkt stīvos kaulus laukā no mājas rutīnas. Varbūt pat kāda vēlas pievienoties??

 

Rebeka Šulca

 

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 14. Jan 2010, 21:49

Juhū- vīrs deva akceptu 😀 Tātad otrdienās pēc darba ar Rebeku laidīšu vingrot! Noteikti pastāstīsim arī Jums, kā mums tur patīk un varbūt vēl kādu līdzi pavilksim 😀 Man gan būs ko turēt Rebekai līdzi, jo ilgi neko neesmu darījusi (cik pa mājām ar mazo pavingrojusi)!

14. Jan 2010, 19:03

es arī gribētu uz airobiku pastaigāt,bet es viena kaut kā nesaņēmtos..😀
Tagad katru rītu majas,pati vingroju..😀

Muuna Muuna 14. Jan 2010, 18:31

Malacis! Varu tikai apsveikt par apņēmību! Es vēl pusaizmigusi staigāju ar mēnesi vecu bēbi, bet domāju, ka man pietiks enerģijas drīzumā pa dienu pavingrot pie DVD - gaidu, kad beigsies tas pēcdzemdību periods 😀 Pirms kāda gada iegādājos kaut kādā interneta lapā Sindijas Kraufordes treniņu māmiņām pēc dzemdībām. Tad nu beidzot būs jāliek lietā, jo no mājas tik vienkārši tikt laukā man nespīd 😀(

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 14. Jan 2010, 14:31

Hmmm, Annas iela arī izdevīgi pēc attāluma. Uzraksti, lūdzu, man uz meilu par nodarbību grafiku 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 14. Jan 2010, 14:24

Kur Tu, Rebeka, gāji? Un cik maksāja? Varbūt man arī būtu vērts piebiedroties 😉